Θέλω να δω αγγελίες πώλησης

Θέλω να δω αγγελίες:
Apple
Android

Apps

Clear: Το do lists, done the right way (iOS & Mac OS app)

Το Clear είναι ένα απλό και εξαιρετικά όμορφο application για iOS & Mac OS. Μας διευκολύνει να δημιουργούμε λίστες, όπως π.χ: μια λίστα για το supermarket, ή μια λίστα με τα πράγματα που δεν πρέπει να μείνουν εκτός βαλίτσας.. κλπ.

Η εφαρμογή αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα. Το βασικό menu, το List view και το Ιtem view, όπου ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει ένα task ή και να το διαγράψει με ένα απλό swipe to the left. Η χρήση απλών finger gestures απογειώνει την εφαρμογή και την χρήζει δικαίως ως τον leader στο είδος της.

Ενδεικτικά gestures:

Pull down on a list to add an item, Pinch apart to insert tasks, Swipe an item to complete, Drag tasks to rearrange, Swipe from screen edge to change lists.

Η προτεραιότητα των tasks μια λίστας απεικονίζεται μέσω της διαφοράς απόχρωσης του χρώματος που ο χρήστης έχει διαλέξει για τα tasks/items της λίστας. Στην περίπτωση του πορτοκαλί για παράδειγμα, το πρώτο στην ιεραρχία item λαμβάνει την πιο βαθιά απόχρωση του πορτοκαλί και όσο προσθέτουμε items κάτω από αυτό οι αποχρώσεις που λαμβάνουν είναι όλο και πιο αχνές. Φυσικά μπορούμε οποιαδήποτε στιγμή και με ένα απλό drag ndrop να ανακατατάξουμε τα items/tasks της λίστας μας.

Και οι 2 εκδόσεις της εφαρμογής ενσωματώνουν τις λειτουργικότητες του iCloud. Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα στο Mac και να την βρείτε έτοιμη στο iPhone σας.

Στην τελευταία του έκδοση το clear μας επιτρέπει να στέλνουμε τις λίστες μας σε άλλους με email. Ακόμα και αν οι παραλήπτες του email δεν έχουν την εφαρμογή clear, οι λίστες μας  φαίνονται ως images.

To clear σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα full scale productivity app, παρόλα αυτά μια δοκιμή θα σας πείσει πως η απλότητα του καθώς και το άψογο UI του, το καθιστούν το ιδανικό εργαλείο για την δημιουργία απλών, καθημερινών Lists.

Η τιμή του iOS app ανέρχεται στα 1,79 ευρώ, ενώ η Mac OS στα 7,99 ευρώ.

 

 

Introducing Clear for Mac and iPhone + iCloud from Realmac Software on Vimeo.