Θέλω να δω αγγελίες πώλησης

Θέλω να δω αγγελίες:
Apple
Android

Apps

eScore για iPhone! Προσοχή: Πανηγυρίστε σιωπηλά!

Μια εφαρμογή που μας αρέσει πολύ.

Ακόμα και αν δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε κάποιο παιχνίδι, ακόμα και αν δεν έχουμε πρόσβαση σε συνδρομητικές υπηρεσίες , ακόμα και αν δεν μπορούμε να ακούσουμε ραδιόφωνο την ώρα του παιχνιδιού, μπορούμε να ενημερωνόμαστε real time για την εξέλιξη του score.

Εθιστικό για τους φίλους των σπορ.

Προσοχή: Πανηγυρίζετε σιωπηλά.

 

Για τους φίλους του αθλητισμού που διαθέτουν iPhone υπάρχει πλέον μια νέα εφαρμογή που σίγουρα αξίζει την προσοχή τους. Είναι μια ολοκαίνουργια εφαρμογή με ζωντανά αποτελέσματα αγώνων αθλημάτων και ονομάζεται eScore. Η εφαρμογή καλύπτει αποτελέσματα και στατιστικά στοιχεία από 26 σπορ και για περισσότερες από 3000 διοργανώσεις/πρωταθλήματα, κάτι που την καθιστά την νούμερο ένα εφαρμογή όσων αφορά την κατηγορία κάλυψης αθλητικών γεγονότων. Διαθέτει αισθητικά υψηλό σχεδιασμό και απλή πλοήγηση, ώστε να είναι εύκολο να βρεθούν τα τελευταία σκορ από κάθε διοργάνωση και σπορ. Επίσης προσφέρει το μοναδικό χαρακτηριστικό “Οι αγώνες μου”  με το οποίο μπορείτε να παρακολουθείτε μόνο τους δημοφιλείς αγώνες της επιλογής σας από όλα τα σπορ.

Μια σύντομη σύνοψη των κυριότερων χαρακτηριστικών της εφαρμογής:

  • Γρήγορη και αξιόπιστη εφαρμογή ζωντανών αποτελεσμάτων σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και 23 ακόμη σπορ.
  • LIVE χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν ζωντανά μόνο τους τρέχοντες αγώνες από το σπορ της επιλογής τους.
  • Χαρακτηριστικό “Οι αγώνες μου” με ειδοποιήσεις push – για την παρακολούθηση μόνο των αγαπημένων αγώνων του χρήστη.
  • Στατιστικά προϊστορίας για σχεδόν όλα τα σπορ και τα πρωταθλήματα.
  • Αναλυτικοί πίνακες βαθμολογίας ή ταμπλό διοργανώσεων για όλα τα σπορ.
  • Περιεκτικά στατιστικά για ποδοσφαιρικούς αγώνες – συμπεριλαμβανομένων 11άδων, σκόρερ, καρτών και αλλαγών.
  • Πολύτιμες λεπτομέρειες στους live αγώνες για επιλεγμένα σπορ π.χ. εξέλιξη πόντο προς πόντο στους αγώνες τένις.
  • Μπορεί προς το παρόν να φαίνονται καλά τα νέα μόνο για τους φίλους του iOS όμως  οι προγραμματιστές του eScore δουλεύουν ήδη σε μια έκδοση για android που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Τι είναι το eScore?

Το eScore.gr είναι μέρος του παγκόσμιου δικτύου του FlashScore που στην παρούσα φάση περιλαμβάνει περισσότερα από 20 websites. Κάθε ένα από αυτά απευθύνεται σε διαφορετική αγορά, με τις κυριότερες από αυτές να εντοπίζονται στην Ευρώπη. Συνολικά, περισσότεροι από 40 εκατομμύρια χρήστες επισκέπτονται αυτούς τους ιστότοπους κάθε μήνα. Ο κυριότερος στόχος της ομάδας που βρίσκεται πίσω από το δίκτυο του FlashScore είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας ειδησεογραφικά portals, υπηρεσίες ζωντανών αποτελεσμάτων, αθλητικά νέα, ιστότοπους που έχουν σχέση με στατιστικά και γενικότερα με τα σπορ, ώστε να βοηθά τους φίλους των σπορ να βρουν ακριβείς πληροφορίες και διασκέδαση.

Την εφαρμογή eScore μπορείτε να κατεβάσετε εδώ:

https://itunes.apple.com/gr/app/escore/id767396827?mt=8

Για οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα του eScore στο support@eScore.gr.