Θέλω να δω αγγελίες πώλησης

Θέλω να δω αγγελίες:
Apple
Android

Blog

Jailbreak iOS 9.3, 9.2.1, 9.2 : Όλα όσα γνωρίζουμε.

 

 

Μεγάλη σύγχυση έχει επικρατήσει το τελευταίο διάστημα για τις επερχόμενες εκδόσεις jailbreak του iOS 9. Υπάρχει πράγματι όμως ελπίδα;

 

Πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να εκμεταλλευτούν την σύγχυση που υπάρχει τον τελευταίο καιρό όσον αφορά το jailbreak στο iOS 9.3. Μην πέσετε θύμα στις απάτες τους.

 

Σε αυτό το κείμενο θα αναφέρουμε όλα όσα γνωρίζουμε για τις επικείμενες κυκλοφορίες jailbreak. Είναι πολύ πιθανό να δούμε πολύ σύντομα την κυκλοφορία του jailbreak για το iOS 9.3. Αυτή η περίοδος που διανύουμε είναι η κατάλληλη στιγμή.

 

 

Η αναβάθμιση iOS 9.3 είναι μια από τις μεγάλες ενημερώσεις που κυκλοφορούν κάθε λίγους μήνες από την Apple. Είναι πολύ πιθανό να τη δούμε μέχρι το τέλος αυτού του μήνα ή στα μέσα του επόμενου. Λογικό είναι λοιπόν να μην κυκλοφορήσει άμεσα το jailbreak του iOS 9.3, για να μην αποτραπεί η εγκατάστασή του στην επίσημη έκδοση του iOS.

 

Παρόλα αυτά αρκετοί έχουν θεωρήσει σκόπιμο να κυκλοφορήσουν ψεύτικες εκδόσεις jailbreak και να εκμεταλλευτούν την ανυπομονησία των χρηστών iPhone. Τις τελευταίες ημέρες μόνο, έχουν κυκλοφορήσει δύο ψεύτικες εκδόσεις jailbreak. Ένας χρήστης του Twitter δημοσίευσε ψεύτικες φωτογραφίες και σπατάλησε το χρόνο αρκετών χρηστών iPhone. Μάλιστα ένας γνωστός jailbreaker επενέβη και σχεδόν άμεσα ενημέρωσε τον κόσμο ότι η συγκεκριμένη έκδοση ήταν μία απάτη.

 

Η απάντηση του απατεώνα ήταν ότι έκανε ένα κοινωνικό πείραμα, το οποίο απέδειξε ότι πολύς κόσμος ενδιαφέρεται για το jailbreak του iPhone και είναι πιθανό να πέσει θύμα σε απάτες. Εγώ εδώ θα είμαι λίγο δύσπιστος. Δεν πιστεύω ότι προσπαθούσε να κάνει κοινωνικό πείραμα. Λίγο-πολύ όλοι γνωρίζουμε ότι το ενδιαφέρον για το jailbreak του iPhone, είναι αρκετά υψηλό και είναι πολλοί αυτοί που το περιμένουν με ανυπομονησία. Ο απατεώνας ήθελε να εκμεταλλευτεί τους ευκολόπιστους χρήστες iPhone για να βγάλει κάποιο προσωπικό όφελος. Σας συμβουλεύω να ενημερώνεστε για τις νέες εκδόσεις jailbreak από τους έμπειρους jailbreakers και όχι από τυχαίους χρήστες στο Twitter.

 

 

Ένας άλλος χρήστης, σχετικά άγνωστος, πρόσφατα κοινοποίησε στο Twitter φωτογραφίες όπου έτρεχε την σωστή έκδοση Cydia στη συσκευή του. Αυτό που με έκανε να πιστέψω την πιστότητα αυτή της φωτογραφίας ήταν ένα σχόλιο του Luca Tedesco. Ο Luca αποδεδειγμένα έχει κάνει jailbreak στις εκδόσεις 9.2 και 2.1 και πείστηκε από την φωτογραφία. Ακόμη δεν έχει βρεθεί κάποιος να υποστηρίξει το αντίθετο. Βέβαια στο ερώτημα που του τέθηκε για το εάν θα κάνει διαθέσιμη την έκδοση jailbreak στο κοινό, απάντησε απλά με ένα “ναι”, χωρίς να δώσει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία. Οπότε μέχρι να κυκλοφορήσει αυτό το jailbreak θα πρέπει να είμαστε αρκετά σκεπτικοί.

 

Μερικοί μπορεί να αναρωτιέστε για ποιο λόγο υπάρχει τόσο μεγάλη ανυπομονησία για την κυκλοφορία του jailbreak. Ο πρώτος λόγος είναι δυνατότητα παραμετροποίησης του λειτουργικού συστήματος της Apple, η χρήση εξειδικευμένων εργαλείων καθώς και η πειρατεία. Εάν πιστεύετε πως αυτά τα πλεονεκτήματα δεν σας ενδιαφέρουν και ότι το jailbreak δεν θα είναι χρήσιμο για εσάς θα πρέπει να γνωρίζετε και τις παρακάτω λεπτομέρειες.

 

 

Εάν έχετε μια παλαιότερη συσκευή iOS, π.χ. iPhone 4s, ή iPad 2 και έχετε αναβαθμίσει στην τελευταία έκδοση iOS 9.2.1 είναι πιθανό να αντιμετωπίζετε προβλήματα λειτουργίας. Η Apple δυστυχώς όμως, δεν επιτρέπει το downgrade. Όταν κυκλοφορήσει το jailbreak, κάποιος “προχωρημένος” χρήστης με τη χρήση ειδικών εργαλείων θα μπορεί να επαναφέρει τις συσκευές σε παλαιότερη έκδοση iOS. Αυτή η διαδικασία θα δώσει λύση στα προβλήματα των χρηστών και πνοή νέα ζωής στις παλαιότερες συσκευές.

 

Ελπίζουμε λοιπόν να δούμε σύντομα πραγματικά εργαλεία για το jailbreak στις εκδόσεις iOS 9.3, 9.2.1 και 9.2. Οι συσκευές iPhone και iPad μας ανήκουν και θέλουμε να έχουμε τη δυνατότητα να τις τροποποιήσουμε και να χρησιμοποιήσουμε όπως εμείς θεωρούμε ό,τι είναι σκόπιμο, χωρίς περιορισμούς.

 

by john