Θέλω να δω αγγελίες πώλησης

Θέλω να δω αγγελίες:
Apple
Android

Blog

iPhone 7 με 32 GB βασική μνήμη!

 

 

 

Πρόκειται ίσως για το μεγαλύτερο και “δικαιότερο” παράπονο των καταναλωτών από την Apple. Η φήμη πως το επερχόμενο iPhone θα έχει χωρητικότητες που θα ξεκινούν από τα 32 GB δεν είναι νέα. Όμως, μία νέα εταιρεία ερευνών, η TrendForce, έρχεται όχι μόνο να επιβεβαιώσει τις πρότερες φήμες, αλλά και να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με το product line των smartphones της εταιρίας.

 

Σύμφωνα λοιπόν με την αναφορά, η Apple προτίθεται να κάνει αλλαγές στις διαθέσιμες χωρητικότητες του iPhone 7. Η έκδοση των 64GB, η οποία ήταν και η πιο δημοφιλής στις προηγούμενες γενιές, μάλλον θα αντικατασταθεί από αυτή των 128 GB, αν και η απόφαση αυτή μπορεί να μην έχει ακόμα οριστικοποιηθεί. Από την άλλη, η Apple είναι σίγουρο πως θα αυξήσει τη μέγιστη χωρητικότητα της συσκευής στα 256 GB ούτως ώστε το iPhone 7 να έχει το μεγαλύτερο μέγεθος NAND Flash, ολόκληρης της σειράς. Συμπληρωματικά, η ναυαρχίδα της εταιρείας θα διαθέτει minimum χωρητικότητα 32 GB.

 

 

 

Διάβασε επίσης: Πούλησε το παλιό σου iPhone  Πριν Αγοράσεις Καινούργιο! 

 

 

 

Νωρίτερα φέτος, το κινεζικό website MyDrivers ανέφερε πως το iPhone 7 Plus θα φέρει κατ’ αποκλειστικότητα χωρητικότητα στα 256 GB, θα είναι κατά 12,7% μεγαλύτερο και θα διαθέτει μπαταρία 3,100 mAh. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έχει αποδειχθεί διαχρονικά, πολύ αξιόπιστη.

 

Πιστεύω πως για την συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών, αλλά και των υποψήφιων αγοραστών, η είδηση δεν είναι το αν τα 256 GB θα τα διαθέτει το φάμπλετ ή και τα δύο μοντέλα. Αυτό που μας “καίει” περισσότερο είναι η κατάργηση της “εισαγωγικής” χωρητικότητας των 16 GB

 

Αυτό, για την πλειοψηφία των καταναλωτών, σημαίνει πως θα αποκτήσουν το νέο iPhone 100€ φθηνότερα. Αν η είδηση επαληθευθεί, οι περισσότεροι από εμάς θα προτιμήσουν το μοντέλο των 32 GB, ενώ με το σημερινό status τα 64 Gb είναι μονόδρομος. Τα 16 GB είναι πάρα πολύ δύσκολο να “εξυπηρετήσουν” τις ανάγκες ενός μέσου χρήστη. Ίσως τα 32 GB να μην είναι και το τεράστιο νούμερο, αλλά, με σωστή διαχείριση του τοπικού αποθηκευτικού χώρου της συσκευής μας, μπορούμε νομίζω να καλύψουμε τις ανάγκες μας.

 

 

 

 

 

 

 

Επιτέλους Apple, πράττεις το αυτονόητο. Αρκεί να αποδειχθούν αυτές οι αναφορές αληθινές, γιατί άλλη σεζόν με ναυαρχίδες των 16 GB δεν βγάζεις…

 

 

 

by Kostthem