Θέλω να δω αγγελίες πώλησης

Θέλω να δω αγγελίες:
Apple
Android

Blog

iPhone 7: Ο κώδωνας του κινδύνου χτύπησε..

 

 

 

 

Από τον Walt Mossberg:

 

 

Τώρα θα μου πεις ποιος είναι αυτός…

 

 

Ο Mossberg υπήρξε στενός φίλος του Steve Jobs, τεχνολογικός συντάκτης μεγάλης ηλικίας και εμπειρίας.

 

 

Μετά την παρουσίαση των iPhone 5 se και iPad Pro την περασμένη Δευτέρα, ο Walt σήκωσε ένα κείμενο που σε ελεύθερη μετάφραση, θα είχε τίτλο :

 

 

Apple το καλό που σου θέλω, το iPhone 7 να είναι εξαιρετικό”. 

 

 

Εστίασε δε στα κάτωθι σημεία - επιθυμίες του: 

 

 

 

Καλύτερη - Μεγαλύτερη μπαταρία: 

 

 

Ακόμα και αν αυτό σημαίνει ένα παχύτερο τηλέφωνο σε αντίθεση με τις φήμες που θέλουν το iPhone 7 λεπτότερο. Δεν έχει άδικο. Πολλοί από εμάς φορτίζουμε το κινητό μας αρκετές φορές εντός της ημέρας. Το Motorola Droid Turbo 2 του ανταγωνισμού με τα 3.760 mAh αντέχει άνετα 2 ημέρες

 

 

 

Γρηγορότερη - Ταχεία Φόρτιση:

 

 

Οι ναυαρχίδες της Samsung φορτίζουν πλέον γρηγορότερα, ενώ η ανέπαφη - wireless φόρτιση είναι εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο, ειδικά όταν βρίσκεσαι σε εξωτερικούς χώρους όπου μπορεί να υπάρξουν οι κατάλληλες υποδομές. 

 

 

 

Μικρότερα Bezels στο πάνω και κάτω μέρος της συσκευής:

 

 

Σημαντικό στοιχείο. Αν η Apple το καταφέρει θα έχουμε ένα μικρότερο σε διαστάσεις τηλέφωνο, με την ίδια, ή και μεγαλύτερη διαγώνιο οθόνης. Η γνώμη μας είναι πως αυτό δεν θα πρέπει να γίνει σε βάρος του αλάνθαστου iPhone Home Button το οποίο στεγάζει και το εξαιρετικό και η αλήθεια είναι αξεπέραστο Touch id. Όπως αναφέρει η Samsung έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στον τομέα αυτόν με το s7 Edge.

 

 

 

 

 

 

 

 

Κάμερα με επαρκές οπτική εστίαση zoom χωρίς να απαιτείται ένας “βαρύς” τηλεσκοπικός φακός, που μάλιστα εξέχει του πλαισίου του τηλεφώνου. 

 

 

Όπως τονίζει ο Walt, οι υπόλοιπες εταιρείες δεν τα έχουν καταφέρει καλά εδώ και αυτό αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία για την Apple και το iPhone 7. Εμμένει δε σε 2 ακόμα επιμέρους σημεία για την κάμερα και προτείνει καλύτερη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού αλλά και γρηγορότερη εκκίνηση και της εφαρμογής της κάμερας, σημειώνοντας πως η Samsung είναι ήδη μπροστά. 

 

 

 

Αδιαβροχοποίηση 

 

 

Και εδώ επισημαίνει πως η Samsung είναι μπροστά και αυτό είναι αλήθεια. Συμπληρώνει πως η πίσω πλευρά της συσκευής γλιστράει εύκολα στο χέρι, ενώ η οθόνη σπάει εύκολα, κάνοντας απαραίτητη την χρήση “άσχημων θηκών” και αχρείαστων μεμβρανών προστασίας (aka Tempered Glass).

 

 

 

Μνήμη - Χωρητικότητα :

 

Τα 16 GB είναι λίγα. Προτείνει εισαγωγική χωρητικότητα τα 32 ή ακόμα και τα 64 GB, ακόμα και σε κόστος του περιθώριου κέρδους της Apple. Πέστα Walt!

 

 

 

iOS 10:

 

 

Εδώ απλώς χειροκροτούμε τις απόψεις του. Εστιάζει στην βελτίωση του Siri και των Apple Maps και αναφέρει πως το gmail θα πρέπει να τύχει καλύτερης μεταχείρισης από το native mail app του iOS, δεδομένου ότι μιλάμε για δις εκατομμύρια χρήστες. 

 

 

 

Συμπέρασμα :

 

 

Με τον Walt δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε σε όλα τα επιμέρους σημεία. 

Προσωπικά έχω πρώτη φορά έντονη ανησυχία για το πως θα είναι το iPhone 7. Θες από διαίσθηση, θες από τον φόβο της στασιμότητας που κακά τα ψέματα κάποια στιγμή, επέρχεται σε όλες τις εταιρείες. 

 

Ο Steve λείπει, αλλά η Apple είναι εδώ και το DNA του έχει εντυπωθεί στην κουλτούρα της.  Ελπίζω…

 

 

 

Από iWant2 Admin