Θέλω να δω αγγελίες πώλησης

Θέλω να δω αγγελίες:
Apple
Android

Blog

iPhone 7 : 5.8 ίντσες κυρτή AMOLED Οθόνη και γυάλινο όπως το iPhone 4s.

 

 

O αξιόπιστος αναλυτής Ming-Chi Kuo των KGI Securities σε χθεσινή του ανακοίνωση δήλωσε πως θα πρέπει να περιμένουμε πως το iPhone 7 θα διαθέτει γυάλινες επιφάνειες στο εμπρός και πίσω μέρος του, στα πρότυπα των iPhone 4 και 4s καθώς και κυρτή AMOLED Οθόνη 5.8 ιντσών.  

 

 

Προφανώς εννοεί το iPhone 7 Plus. Ελπίζουμε δηλαδή... 

 

 

Κατά τον Kuo, ή Apple θα πρέπει να επιλέξει το υλικό του πλαισίου του iPhone 7, μεταξύ: πλαστικού, γυαλιού και κεραμικού (ανόργανου μη μεταλλικού υλικού που έχει υποστεί ειδική επεξεργασία σε > 1.000 βαθμούς Celsius), τελικά όμως θα επιλέξει γυαλί που επιτρέπει λεπτές και ελαφρές εφαρμογές.  

 

Ο σχεδιασμός θα είναι ολοκαίνουργιος με αισθητά μικρότερα bezels και πολύ καλύτερη αίσθηση κρατήματος. Δεδομένων των μικρότερων bezels και παρά την μεγαλύτερη οθόνη, το συνολικό μέγεθος της συσκευής θα είναι τελικά μικρότερο

 

Για το τέλος, ο Kuo αναφέρει πως αναμένει το iPhone 7 να διαθέτει την δυνατότητα ασύρματης φόρτισης. Κάλιο αργά παρά ποτέ… 

 

 

Επειδή πολύς λόγος γίνεται για τις AMOLED οθόνες τις οποίες κατά τον ίδιο αναλυτή σε προηγούμενες αναφορές του δεν θα βλέπαμε σε iPhone πριν το 2018 έχουμε τα εξής:

 

 

 

 

 

 

 

Πλεονεκτήματα:

 

 

Οι AMOLED οθόνες είναι λεπτότερες, ελαφρύτερες και πιο ευλύγιστες από τις LED και τις LCD

 

Ξοδεύουν λιγότερη ενέργεια. Δεν απαιτούν οπίσθιο φωτισμό, μια που κάθε pixel τους είναι στην ουσία αυτόφωτο. Τεράστια σημασία για την αυτονομία της οποιασδήποτε μπαταρίας χρησιμοποιηθεί.  

 

Οι εικόνες που παράγει μια AMOLED οθόνη είναι απαράμιλλης και ασύγκριτης ποιότητας σε σύγκριση με οτιδήποτε έχουμε δει δεδομένης της ικανότητας των υλικών τους να παράγουν βαθιά μαύρα και τεράστιο contrast

 

H ταχύτητα απόκρισης της AMOLED είναι υψηλότερη λόγω του υψηλότερου - συχνότερου refresh rate, κάνοντας τις κινούμενες εικόνες να φαίνονται πιο ρευστές και λιγότερο κουραστικές στα μάτια μας. 

 

 

Μειονεκτήματα:

 

 

Τα οργανικά υλικά από τα οποία αποτελείται μια AMOLED έχουν περιορισμένο χρόνο ζωής, με αποτέλεσμα η ποιότητα απεικόνισης να πέφτει με τον χρόνο.  

 

Είναι συχνές οι αναφορές καμένων pixels, ενώ συγκρινόμενη με μια LED η και LCD οθόνη, έχει σαφή δυσκολία στην θέαση κάτω από το φως της ημέρας

 

Το κόστος τους είναι μεγάλο λόγω της σύνθετης διαδικασίας παραγωγής τους. 

 

 

Όπως πάντα για πωλήσεις και αγορές μεταχειρισμένων iPhone, iPad, Mac, σας περιμένουμε στο iWant2

 

 

Γυάλινες επιφάνειες ?

 

Να έχουμε να σπάμε…

 

5.8” ? Δεν φεύγω από τις 4” ούτε δωρεάν…

 

 

 

Από iWant2 Admin