Θέλω να δω αγγελίες πώλησης

Θέλω να δω αγγελίες:
Apple
Android

Blog

Apple: H Αμερικανική Samsung

 

 

 

Το άρθρο αυτό είναι ελεύθερη διασκευή του άρθρου του Ewan Spence όπως Δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική έκδοση του Forbes με τίτλο “ Apple’s Sad Transformation Into “The American Samsung” στις 2/3/2016.

 


 

Το event της Apple για την παρουσίαση του “νέου” iPhone SE στις 21/3/2016 αποτελεί επιβεβαίωση της αλλαγής στρατηγικής της εταιρείας από αυτήν της παρουσίασης μιας και μοναδικής, εξαιρετικής συσκευής σε αυτήν του λανσαρίσματος περισσότερων της μιας συσκευών ανά κατηγορία του οικοσυστήματος. Phones, Tablets..

 

 

Το iPhone SE και το iPad Pro δεν μπορούν όμως να χαρακτηριστούν ως νέες συσκευές :

 

 

To iPhone SE είναι στην ουσία ένα iPhone 5s με νέο εσωτερικό. Το iPad Pro 9.7” είναι ένα ισχυρότερο iPad Air με την δυνατότητα χρήσης γραφίδας, του Apple Pencil, ενώ το Apple Watch είναι στην ουσία ένα Smart Swatch του παρελθόντος, που μετά τις απογοητευτικές του πωλήσεις γίνεται στην ουσία αξεσουάρ μόδας. 

 

 

Δυστυχώς:

 

 

To event όπως γράψαμε και σε προηγούμενο άρθρο δεν είχε το πάθος παλαιότερων παρουσιάσεων της Apple. Κράτησε ελάχιστα, δεν είχε καμία έκπληξη, καμία καινοτομία και τελικά δεν άφησε καμία ελπίδα για το μέλλον.

 

 

To σημαντικότερο όμως:

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωσε ότι η Apple αλλάζει πλέον πλεύση. 

 

Από την τακτική του εξαιρετικού hardware και του πρωτοπόρου design σε μια συσκευή που αλλάζει τα πάντα στην κατηγορία της, στο ακριβώς αντίθετο άκρο. 

 

Δηλαδή σε μια πληθώρα συσκευών ανά κατηγορία και ανά ζώνη τιμής, οριακά καλύτερων από τον μέσο όρο. 

 

 

Η τακτική της Samsung δηλαδή….

 

 

Εμπορικά η τακτική αυτή, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αποδώσει. Τα νούμερα θα παραμείνουν υψηλά, οι μέτοχοι θα χαίρονται …

 

 

Εμείς ?

 

 

Εμείς ήδη παρακολουθούμε παγωμένοι. Apple ζεις ?

 

 

Διάβασε επίσης :

 

 

Apple 2016 : Winter is Coming 

 

 

Apple Ζείς ? Εσύ μας οδηγείς ?

 

 

 

 

Έως την επόμενη παρουσίαση, βλέπουμε…

 

 

 

Από iWant2 Admin