Θέλω να δω αγγελίες πώλησης

Θέλω να δω αγγελίες:
Apple
Android

Blog

Windows XP : Και όμως είναι ακόμα εδώ !

 

 

Κυκλοφόρησαν στις 25/10 του 2001 και 15 χρόνια μετά συνεχίζουν να είναι το 3ο  δημοφιλέστερο λειτουργικό σύστημα επί της συνολικής εγκατεστημένης βάσης.

 

Όχι μόνον δεν πεθαίνουν λοιπόν αλλά αυτήν την στιγμή χρησιμοποιούνται περισσότερο από την τελευταία έκδοση λειτουργικού της Apple OSX 10.11 El Capitan καθώς και από τα Windows 8.1.

 

Στην πρώτη θέση βρίσκονται ακόμα τα Windows 7 με μερίδιο πάνω από 50% και ακολουθούν στην δεύτερη θέση τα Windows 10 με ένα πενιχρό 10%.

 

Όσο και αν προσπαθεί η Microsoft να μας πείσει να δοκιμάσουμε τα νέα Windows 10Δεν..

 

 

 

Γιατί όμως ?

 

Πρώτον το κόστος. Ακόμα και μεγάλοι εταιρείες – οργανισμοί προτιμούν να κρατήσουν την παλιά έκδοση για να αποφύγουν το σημαντικό κόστος επένδυσης σε νεότερη. Προσοχή όμως, τα Windows XP έχουν σταματήσει να υποστηρίζονται από την Microsoft, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των μηχανημάτων που ακόμα τα φοράνε.  

 

Δεύτερον: H δευτερογενής αγορά ανακυκλωμένων – refurbished υπολογιστών έχει γιγαντωθεί λόγω της παγκόσμια οικονομικής κρίσης. Πραγματικά δουλεύει. Το κόστος είναι μικρότερο και οι εταιρείες που κάνουν αυτήν την δουλειά παρέχουν περιορισμένη εγγύηση και στοιχειώδη υποστήριξη.

 

Έως το 2014 τα Windows XP χρησιμοποιούνταν σε πάνω από το 95% των ATMs των τραπεζών.

 

Το κενό ασφαλείας είναι σημαντικό.

 

Προσοχή και αναβάθμιση το συντομότερο λοιπόν!

 

ps: Καλά και τα Windows, αλλά αν θέλεις να απόκτησεις ένα Mac, (θέλεις απλώς δεν το ξέρεις ακόμα), ρίξε μια ματιά στις αγγελίες μεταχειρισμένων Mac του iWant2.gr  

 

By iWantAdmin