Θέλω να δω αγγελίες πώλησης

Θέλω να δω αγγελίες:
Apple
Android

Blog

Δωρεάν Παιχνίδι: “7 λέξεις”. Μία αξιόλογη ελληνική προσπάθεια

 

 

 

 

 

Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως κάθε φορά που βλέπουμε ελληνικές εφαρμογές στα ηλεκτρονικά καταστήματα της Google και της Apple. Και κυρίως, όταν πρόκειται για παιχνίδια που αφορούν τη γλώσσα μας. Γιατί ok, και να μην γνωρίζει κάποιος καλά Αγγλικά, κάποια παιχνίδια μπορεί να τα παίξει. Παιχνίδια λέξεων όμως, είναι αρκετά δύσκολο να τα απολαύσει κάποιος που δεν κατέχει καλά τη γλώσσα.

 

 

Στο δρόμο λοιπόν που χάραξε το “Quidzom", το “Βρες τη λέξη”, αλλά και άλλες επιτυχημένες ελληνικές προσπάθειες, ο developer Φάνης Κουρτικάκης δημιούργησε το παιχνίδι “7 λέξεις”. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα αλλά και μειονέκτημα του παιχνιδιού, είναι η απλότητά του. Τι θέλω να πω: δεν θα εντυπωσιαστείτε από τα γραφικά του, αλλά δεν θα κουραστείτε και από εναλλαγές οθονών και γραφικών που αποσπούν την προσοχή σας. 

 

 

Η εκμάθησή του είναι πραγματικά πολύ εύκολη και μέσα στα δύο - τρία πρώτα λεπτά θα έχετε μάθει τους κανόνες αλλά και τον τρόπο του χειρισμού του.

 

 

       

 

 

 

Το παιχνίδι στην πραγματικότητα ισορροπεί μεταξύ σταυρόλεξου και παζλ. Καλούμαστε να βρούμε τις επτά λέξεις ανά “πίστα”, συνθέτοντάς τις σωστά, βάζοντας στη σειρά κουτάκια με γράμματα. Σαν βοήθεια, αλλά και “σαν σταυρόλεξο”, μπορούμε να βρούμε ποιες είναι αυτές οι λέξεις λύνοντας τους σχετικούς γρίφους / ερωτήσεις που αναγράφονται στην κορυφή της σελίδας. Δεν χρειάζεται να βρούμε τις λέξεις με τη σειρά και δεν υπάρχει κάποια ποινή για τις αποτυχημένες προσπάθειές μας.

 

Αντί αγορών μέσα από την εφαρμογή (in app purchases) και για τις περιπτώσεις που θα χρειαστούμε βοήθεια, ο δημιουργός έχει επιλέξει την (προαιρετική) προβολή ενός διαφημιστικού μηνύματος, με την ταυτόχρονη επιβράβευση του χρήστη με εικονικά νομίσματα, τα οποία και χρησιμεύουν για να αγοράσει “βοήθειες”). 

 

 

 

      

 

 

 

Το παιχνίδι μου άρεσε πολύ. Χρησιμοποιώντας την απλότητα, ακόμα και τους “ξεκούραστους” χρωματισμούς του θρυλικού - πλέον - 2048, δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη να απολαύσει την ουσία του παιχνιδιού, που είναι η σωστή εύρεση των λέξεων, χωρίς να αποσπάται άσκοπα η προσοχή του.

 

 

Δεν θα κουραστείτε με προβολές διαφημίσεων που καταλαμβάνουν μέρος της οθόνη σας και πραγματικά θα το απολαύσετε. Διατίθεται δωρεάν στο App Store και στο Play Store με υψηλές βαθμολογίες από τους χρήστες και σας καλούμε να στηρίξετε και αυτή την ελληνική προσπάθεια.

 

 

 

iOS link: ΕΔΩ 

 

Play Store link: ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

 

 

by Kostthem