Θέλω να δω αγγελίες πώλησης

Θέλω να δω αγγελίες:
Apple
Android

Blog

iPhone 5C, 16 GB, 639 ευρώ. Καλή Επιτυχία....

Ήρθαν τα νέα iPhone λοιπόν. Χαρά, events, διαφημιστικά. Όλο το πακέτο.

 

Το νέο iPhone 5C 16GB με τιμή 639 ευρώ και το νέο 5S 16 GB 739 ευρώ.

Πραγματικά βρείτε μου εσείς έναν λόγο για να επιλέξω το C έναντι του S.  ??

 

Προσωπικά δεν μπορώ να βρω ούτε έναν.

 

Αν μπορώ να φτάσω μέχρι τα 639 ευρώ ( είτε άμεσα: αγοράζοντας συσκευή χωρίς σύνδεση ή επιδότηση, είτε έμμεσα: με επιδότηση), γιατί να μην βάλω + 100 ευρώ, προκειμένου να αποκτήσω το κατά γενική ομολογία καλύτερο σε όλους τους επιμέρους τομείς S?

Η αλήθεια είναι ότι ακούγοντας τις φήμες περί φθηνού iPhone, περιμέναμε μια συσκευή που στην χειρότερη των περιπτώσεων θα έφτανε τα 500 ευρώ. Σαν optimum τιμή προσωπικά έβλεπα τα 450 ευρώ. Δυστυχώς δεν ήρθε.

Έκτοτε ακούμε και διαβάζουμε πως το C δεν πάει καλά. πως οι πωλήσεις του S το ξεπερνούν κατά πολύ κλπ.

Αν θέλετε την άποψη μου είναι λογικό. Θα περιμένουμε φυσικά τα ακριβή νούμερα, όμως πραγματικά νομίζω πως θα επιβεβαιώσουν πως το Pricing του 5C ήταν άστοχο ή καλύτερα, όχι όσο εύστοχο θα επιθυμούσε η Apple, μα πάνω από όλα οι πιθανοί αγοραστές και χρήστες iPhone.

 

Μεγάλη απορία:

Κυκλοφορώ πολύ. Ασχολούμαι με το αντικείμενο και όμως τον τελευταίο χρόνο κοιτώ γύρω, γύρω, σε καφετέριες, στην δουλειά, σε πάρτι, φίλους, συγγενείς κλπ.

Έχω δει ελάχιστα iPhone 5 αλλά και Galaxy S4. Να βάλω και τους υπόλοιπους κατασκευαστές μέσα...Και πάλι δεν βλέπω στα χέρια των γύρω μου, τις ναυαρχίδες των κατασκευαστών smart phones.

Βλέπω iPhone 4 και 4S, βλέπω Galaxy mini, S3, S2, φθηνά Lumia, smart phones που δεν είναι smart phones..Μέχρι εκεί..

Η κρίση έχει επηρεάσει τους πάντες και δεν αναμένεται να ανατραπεί σύντομα.

Είναι αλήθεια πως μπορούμε να ζήσουμε, άνετα και με  κάτι λιγότερο από τα top μοντέλα smart phones, ειδικά στις μέρες μας θα το κάνουμε.

 

 

Για όσους όμως θέλουν και μπορούν:

Αν έχετε το 5, μπορείτε να επιδείξετε την οικονομική σας ευχέρεια αγοράζοντας το 5S. Εκτός της επίδειξης είναι ελάχιστα τα κίνητρα για να αλλάξετε ένα κινητό που οι περισσότεροι από εμάς το έχουν για λιγότερο από έναν χρόνο.

Αν έχετε το 4 ή το 4S καλό θα ήταν να αναβαθμίσετε. Οι διαφορές είναι αντικειμενικά, ικανές και αρκετές.

Του χρόνου τέτοια εποχή ελπίζω πως θα έχει κυκλοφορήσει το iPhone Air (ok, iPhone 6) με ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μεγαλύτερη οθόνη. Δεν μιλάω για "γραφικά" μεγέθη τύπου S4, μιλάω για μια μεγαλύτερη και χρηστικότερη οθόνη. Με μια εξελιγμένη έκδοση του OS και δεν μιλάω για νέα εικονίδια και στοιχειώδες multitasking.

Τότε να είμαστε καλά. Θα ξανά επενδύσω σε iPhone.

 

p.s. 1:  Πραγματικά θα ήθελα να γνωρίζω τις ακριβείς πωλήσεις iPhone και Samsung (μιλάω για την σειρά S) στην Ελλάδα. Μάλλον δεν θα τις μάθω ποτέ. Ρίχνοντας μια ματιά σε Ισολογισμούς resellers, λογαριασμούς αποθήκης, προϊόντων προς πώληση, βλέπω νούμερα ...Πως να το πω? Μπορεί να κάνω λάθος. Σίγουρα όμως η πλειοψηφία των κινητών συσκευών πωλείται από τους πάροχους δικτύων, κινητής τηλεφωνίας.

p.s. 2: Σε άλλα νέα με 480 ευρώ τον χρόνο η Vodafone σου δίνει την δυνατότητα να έχει το καινούργιο iPhone κάθε χρόνο. Σπεύσατε…

p.s. 3: Περιμένουμε τις αγγελίες σας. Βρισκόμαστε σε φάση νέου release του iwant2.gr