Θέλω να δω αγγελίες πώλησης

Θέλω να δω αγγελίες:
Apple
Android

Blog

Hocus Pocus: Μεταμόρφωσε στο κινητό σου!

 

 

Αλήθεια εντυπωσιάστηκα ..

Διάβασα για το HP απο τους φίλους στο Applasgreece και μου άρεσε πολύ!

Μεταμόρφωσε λοιπόν το κινητό σου!
 
Στέλνουμε ήδη τις φωτογραφίες μας...

Οι περισσότεροι όταν αναφερόμαστε σε αξεσουάρ κινητών και πιο συγκεκριμένα σε θηκες έχουμε στο μυαλό μας τις κλασσικές άσπρες, μαύρες, μπλε κτλ που μπορείς να βρεις σχεδόν παντού πλέον ή κάποιες άλλες, χοντροκομμένες θήκες σιλικόνης που πουλάνε οι πλανόδιοι στα πεζοδρόμια. Το Hocus Pocus ήρθε να αλλάξει αυτά που ξέραμε για τις θήκες και να δώσει στυλ στα κινητά μας.

 
Σε συνεργασία με καλλιτέχνες από την Ελλάδα αλλά και από όλο τον κόσμο, οι οποίοι αυξάνονται συνεχώς, το Hocus Pocus μας δίνει τη δυνατότητα να διαλέξουμε ανάμεσα σε 100 και πλέον θήκες με μοναδικά designs, εξαιρετικού γούστου και ποιότητας. Μπορουμε επίσης να δημιουργήσουμε τη δική μας θήκη με όποια φωτογραφια θελουμε και να την παραλάβουμε ακόμα κ σε 24 ώρες!

Η εκτύπωση της θήκης ειναι τρισδιάστατη που σημαίνει ότι το σχέδιο τυπώνεται και στα πλαϊνά όχι μόνο στο πάνω μέρος, εξασφαλίζοντας έτσι ομοιομορφία και καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα. Με κάθε θηκη που αγοράζουμε από το hocuspocus.gr παίρνουμε δώρο και ένα προστατευτικο αυτοκόλλητο οθόνης ενώ τα μεταφορικά, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των ελληνικών eshops, ειναι δωρεάν!

Αν θες κ εσύ λοιπόν να μεταμορφώσεις το κινητό σου μπες τώρα στο Hocus Pocus!