Θέλω να δω αγγελίες πώλησης

Θέλω να δω αγγελίες:
Apple
Android

Blog

TagmyDevice

 Η TagMyDevice   είναι συνέχεια της τρίτης γενιάς ανθρώπων που έχουν αγαπήσει και συγχρόνως τιθασεύσει το ξύλο από το 1932.

Έπιπλα τυπογραφείου, γεωμετρικά σώματα, όργανα υψηλής ακριβείας για αρχιτέκτονες και σχεδιαστές κατασκευάζονταν για χρόνια και εξόπλιζαν επαγγελματίες, σχολεία και επιστήμονες.

Βραβεύσεις και Διακρίσεις από εγχώριους και διεθνής οργανισμούς έχει να επιδείξει η μακρόχρονη πορεία της στον χρόνο.

Η αγάπη των ανθρώπων της εταιρίας για το ξύλο, το μεράκι τους για κατασκευές υψηλής πιστότητας και λεπτομέρειας, η αναζήτηση λύσεων σε εξειδικευμένα προϊόντα, έχουν οδηγήσει σε λύσεις και δημιουργίες οι οποίες έχουν αποκτήσει πιστοποιητικά και βραβεύσεις που αποδεικνύουν  την ελληνικότητα των προϊόντων και την απόδειξη της "Αυθεντικής Χειροποίητης Δημιουργίας".
Η νέα γενιά, η οποία και δημιούργησε την TagMyDevice τον Μάιο του 2012, έχοντας πάθος και μανία για προσωπική υπογραφή στις συσκευές υψηλής τεχνολογίας, στράφηκε στην επένδυση υπερσύγχρονου εξοπλισμού, τέτοιου, ώστε να είναι εφικτή η κατασκευή ξύλινων θηκών, βάσεων και άλλων αξεσουάρ για να συντροφεύουν, προστατεύουν και να κάνουν μοναδικές, έχοντας την δική σας πινελιά, τις “έξυπνες συσκευές” που έχετε στην κατοχή σας.

Φυσικό ξύλο, οξυά, μαόνι, καρυδιά, δεσποτάκι, κερασιά, είναι τα παρθένα υλικά που μέσα από την πείρα δεκάδων ετών παίρνουν ζωή για να γίνουν σύντροφοι στις συσκευές υψηλής τεχνολογίας που έχετε.

Η κατεργασία κομμάτι κομμάτι στο χέρι, εγγυάται την άψογη εμφάνιση του αξεσουάρ σας είτε πρόκειται για δώρο, είτε για προσωπική χρήση είτε ακόμα για διαφημιστική προβολή.

Η λεπτομερής σχεδίαση κάθε αντικειμένου, θήκης, Dock Station, stand, μπρελόκ, έχει ως αποτέλεσμα την άψογη εφαρμογή του επάνω στην συσκευή σας με τρόπο που γίνεται κομμάτι της, διαφοροποιώντας την εμφανισιακά και ποιοτικά μέσα στο πλήθος.

Η ελαστικότητα και συγχρόνως στοιβαρότητα του ξύλου ως φυσικό υλικό, θα προστατεύει για μία ζωή την αγαπημένη σας συσκευή.

Στην προσπάθειά μας να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο προσωπικό το αξεσουάρ της προτίμησής σας, έχουμε ενσωματώσει στην κατασκευαστική διαδικασία την δυνατότητα εγχάραξης του προσωπικού σας κειμένου, ονόματος, σχεδίου ή λογοτύπου επάνω στο αξεσουάρ σας.

Τρισδιάστατα προσχέδια που λαμβάνει ο πελάτης μας πριν την κατασκευή του αξεσουάρ του, είναι η εγγύηση του επιθυμητού αποτελέσματος.

Προσωπικές θήκες με το όνομά σας ή όποιο σχέδιο θέλετε, αξεσουάρ με εγχάραξη του προσωπικού σας ή επαγγελματικού σας λογοτύπου πλέον είναι μία προσιτή λύση προσωπικού ή επαγγελματικού δώρου.

Κατασκευές μπρελόκ είτε ως διαφημιστικό δώρο σε ποσότητα, είτε ως μεμονωμένο κομμάτι για ειδική περίσταση - δώρο, είτε σε μικρή ποσότητα για μία επέτειο ή ένα πάρτυ ή ένα κοινωνικό γεγονός (γάμος, βάπτιση) είναι πλέον γεγονός, διατηρώντας πάντα την υψηλή ποιότητα και την χαμηλή τιμή του προϊόντος.

θήκη τύπου backcase για iphone 4/4ς και iphone 5 σε οξυά - μαόνι - καρυδιά:


θήκη τύπου pouch πάλι σε οξυά μαόνι καρυδιά για iphone 4/4s - 5:


stant για iphone / ipad:


dock stations / sound boxes για iphone (φυσικά ηχεία):


μπρελοκ


WebRep
 
currentVote
 
 
noRating
noWeight