Θέλω να δω αγγελίες πώλησης

Θέλω να δω αγγελίες:
Apple
Android

Blog

Πούλησε με 2 clicks το παλιό σου iPhone, iPad ...

 

 

Sell for Cash!


Πούλησε άμεσα το παλιό iPhone - iPad σου, τοις μετρητοίς. 


Ξεχάστε τα buy back programs που διαφημίζονται απαιτώντας να δώσετε την παλιά συσκευή σας για να αγοράσετε αναγκαστικά μια νέα.


Πλέον μπορείτε να πουλήσετε άμεσα, λαμβάνοντας μετρητά, χωρίς περιορισμούς για αγορά νέας συσκευής ή και νέου συμβολαίου και μάλιστα χωρίς τα παρελκόμενα της αρχικής της συσκευασίας.

 


Έτσι, για όσους από εσάς δεν θέλουν να μπουν στον κόπο να καταχωρήσουν μια αγγελία πώλησης και να περιμένουν για πιθανό αγοραστή, μπορείτε να πουλήσετε την μεταχειρισμένη συσκευή σας χωρίς κόπο και σε ελάχιστο χρόνο. 


Το iwant2.gr φιλοξενεί πλέον, ειδική ενότητα με τίτλο “sell for cash”, στην οποία μπορείτε να μπείτε και να δείτε την τιμή που προσφέρει η Fonebank.

 


Εφόσον η προτεινόμενη τιμή σας κάνει, μπορείτε να συνεχίσετε στο checkout της και να λάβετε το αντίτιμο εντός 48 ωρών!


Όπως θα διαπιστώσετε η Fonebank αγοράζει ακόμα και συσκευές που δεν λειτουργούν και δεν απαιτεί συσκευασία, αλλά ούτε και παρελκόμενα όπως ακουστικά, φορτιστές κλπ.

 

3 οι διαθέσιμοι τρόποι αποστολής:


Δωρεάν αποστολή courier (DHL), παραλαμβάνει από τον χώρο σας

Παράδοση στην έδρα της Fonebank.gr Λ. ΑΛΙΜΟΥ 71 ΑΛΙΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ταχυδρομική αποστολή ΕΛΤΑ, με δικά σας έξοδα *


*Η κατεπείγουσα αποστολή είναι διαθέσιμη στο κοντινότερο ταχυδρομείο. Κοστίζει λίγο περισσότερο από την απλή αποστολή, αλλά τα κινητά σας είναι ασφαλισμένα έναντι απώλειας για αξία έως €500. Η Fonebank συνιστά αυτή τη μέθοδο για να είστε σίγουροι ότι τα κινητά σας θα φτάσουν με ασφάλεια.


Βγάλτε λοιπόν από τα συρτάρια τις παλιές και άχρηστες για εσάς συσκευές και πουλήστε τις άμεσα. Όπως και να έχει θα βγείτε κερδισμένοι!


Βεβαιωθείτε ότι πριν την αποστολή της συσκευής, έχετε διαγράψει όλα τα προσωπικά σας δεδομένα, καθώς και ότι έχετε απενεργοποιήσει το iCloud Lock, Find my iPhone !


H Fonebank αγοράζει gadgets όλων των εταιρειών.. Συνεπώς σπεύσατε, έστω και αν δεν μιλάμε για Apple συσκευές!  


Μιλάμε!