Θέλω να δω αγγελίες πώλησης

Θέλω να δω αγγελίες:
Apple
Android

Blog

Συνεργασία iwant2.gr - Lab Experts



Η Lab Experts, εξειδικεύεται στις επισκευές μεταχειρισμένων συσκευών Apple στην περιοχή της Λάρισας, εξυπηρετώντας φυσικά και τις γύρω περιοχές και πόλεις!


Σε συνεργασία με την Lab Experts το iwant2.gr, δίνει στους χρήστες του την δυνατότητα έκδοσης δελτίου τεχνικού ελέγχου των μεταχειρισμένων iPhone / iPad τους, καθώς και την δυνατότητα απόκτησης περιορισμένης εγγύησης, διάρκειας 6 ή 12 μηνών.


Συσκευές οι οποίες λαμβάνουν, δελτίο τεχνικού ελέγχου ή και εγγύηση από την Lab Experts και τις οποίες οι κάτοχοι τους θα ήθελαν να πουλήσουν καταχωρώντας σχετική αγγελία στο iwant2.gr, θα λαμβάνουν ειδικό πληροφοριακό badge, ενώ τα στοιχεία του τεχνικού ελέγχου και της εγγύησης θα τοποθετούνται σε εμφανή σημείο της αγγελίας τους.




Επίσης, καταχωρώντας μια αγγελία πώλησης στο iwant2.gr θα μπορείτε στο εξής να δηλώνεται την πρόθεση σας για έκδοση δελτίου τεχνικού ελέγχου της συσκευής καθώς και να δηλώσετε την επιθυμία σας να βρεθείτε με πιθανούς αγοραστές στην έδρα της Lab Experts στην Λάρισα.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές αλλά και τους χρήστες που καταχωρούν αγγελίες ζήτησης μεταχειρισμένων, οι οποίοι με την σειρά τους θα μπορούν να δηλώνουν την απαίτηση τους για την διενέργεια τεχνικού ελέγχου της συσκευής που ενδιαφέρονται να αγοράσουν ή και την συνάντηση με πωλητές στο κατάστημα της Lab Experts


Ό λόγος πίσω από αυτήν την συνεργασία:


Πολλοί θέλουν να αποκτήσουν μια μεταχειρισμένη συσκευή αλλά είναι επιφυλακτικοί ως προς την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και την οποία οι ίδιοι δεν μπορούν να αξιολογήσουν, ως μη ειδικοί. Η Lab Experts, μπορεί να διασφαλίσει ότι την χρονική στιγμή έκδοσης του δελτίου τεχνικού ελέγχου η συσκευή είναι όπως υπόσχεται ο πωλητής της. Άλλος ένα λόγος είναι η δυσκολία συνάντησης του αγοραστή και του πωλητή. Δεδομένου ότι η συνάντηση αυτή μπορεί να γίνει στο κατάστημα της Lab Experts και αυτή η δυσκολία μπορεί να ξεπεραστεί. 


Τιμοκατάλογος (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ):


Δελτίο τεχνικού ελέγχου (iPhone, iPad) στο κατάστημα της Lab Experts  15 ευρώ

Δελτίο τεχνικού ελέγχου+εγγύηση 6 μηνών για iPhone,iPad                   30 ευρώ

Δελτίο τεχνικού ελέγχου+εγγύηση12 μηνών για iPhone,iPad           60 ευρώ

 

Πελάτες εκτός Λάρισας θα επιβαρύνονται με 12 ευρώ μεταφορικά        

 

Πως λειτουργεί:


Σε περίπτωση που ήδη έχετε δελτίου τεχνικού ελέγχου του iPhone/iPad σας ή περιορισμένη εγγύηση, τότε κατά την καταχώρηση αγγελίας πώλησης  και αφού συμπληρώσετε το serial number ή IMEI της συσκευής σας, θα δείτε την εξής ένδειξη:







Σε περίπτωση που δεν έχετε ήδη ένα από τα 2, τότε μετά την καταχώρηση του serial number/ IMEI του  iPhone/iPad σας, μπορείτε να επιλέξετε να ότι σας ενδιαφέρει η έκδοση δελτίου τεχνικού ελέγχου ή και η απόκτηση πακέτου τεχνικού δελτίου + εγγύησης, οπότε και θα δείτε την παρακάτω οθόνη:







όπου μπορείτε να επιλέξετε:

 

Την πρόθεση / επιθυμία έκδοσης δελτίου τεχνικού ελέγχου - εγγύησης, καθώς και την πρόθεση σας να συναντηθείτε με πιθανούς αγοραστές της μεταχειρισμένης συσκευής σας, στο κατάστημα της Lab Experts (Λάρισα).

 





Τόσο η ύπαρξη δελτίου τεχνικού ελέγχου όσο και η περιορισμένη εγγύηση θα εμφανίζονται στις λεπτομέρειες της αγγελίας πώλησης σας:


Ελπίζουμε η νέα αυτή συνεργασία να σας φανεί χρήσιμη!


Lab Experts

Παλαιολόγου 7-9 Λάρισα τκ 41223

2410- 553295

info@lab-experts.gr 

 

Μιλάμε.


p.s. Ευχαριστούμε τους Θάνο Γενητσεφτσή και Άρη Παπαδόπουλο, ιδιοκτήτε της Lab Experts.