Θέλω να δω αγγελίες πώλησης

Θέλω να δω αγγελίες:
Apple
Android

Blog

5 Λόγοι για να αναβαθμίσεις σε iPhone 6S αν έχεις 4 4S 5 5C 5S

 

 

5 Λόγοι για να αναβαθμίσεις σε iPhone 6S αν έχεις 4 4S 5 5C 5S

 

Μέγεθος Οθόνης:

 

Η μετάβαση στις 4,7” ή στις 5,5” θα σε κάνει να ξεχάσεις τις 4”. Όλα φαίνονται καλύτερα χωρίς να σου βγαίνουν τα μάτια. Η πληκτρολόγηση γίνεται με μεγαλύτερη άνεση. Πλέον, έχει νόημα να κρατάς την συσκευή σου οριζόντια χρησιμοποιώντας λιγότερο scrolling και ειδικά στο 6S Plus, ο οριζόντιος προσανατολισμός εφαρμόζεται και στην αρχική Οθόνη. iPad στον καναπέ και το κρεβάτι… Παλιά..

 

Μπαταρία - αυτονομία:

 

Με το 5S, ναι, το παραδέχομαι, άνηκα στους λεγόμενους “wall huggers”, όλη την ώρα στο ρεύμα. Ειδικά στην περίπτωση του 6 Plus, κυριολεκτικά ξεχνάς το πρόβλημα. Αναμένουμε μεγαλύτερη αυτονομία από την σειρά S.

 

Κάμερα:

 

Εδώ είμαστε. Αναμένεται σημαντική αναβάθμιση, τόσο της εμπρόσθιας όσο και της οπίσθιας κάμερας. Ειδικά η πίσω κάμερα αναμένεται να ανέβει στα 12 από τα 8 MPx. Περιμένουμε όπως και σε κάθε νέο μοντέλο, σημαντική βελτίωση της απόδοσης της κάμερας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.  

 

 

 

Επεξεργαστής Α9 = Μεγαλύτερη ταχύτητα:

 

Αναμένεται σημαντική αύξηση της επεξεργαστικής δύναμης και διπλασιασμός της RAM, τα οποία σε συνδυασμό με το νέο λειτουργικό, iOS 9 θα μας δώσουν ταχύτερη φόρτωση εφαρμογών, βελτιώνοντας έτσι κατά πολύ την εμπειρία χρήσης. Gamers….

 

Force Touch – Pressure sensitive Screen:

 

Σκέψου το σαν δεξί click. Με απλά λόγια: Η πίεση που ασκεί το δάχτυλο μας αναλύεται και στην περίπτωση μεγαλύτερης δύναμης, αναδύονται συμπληρωματικά menu, shortcuts ή και λειτουργίες των εφαρμογών που χρησιμοποιείς. Κατά τον τρόπο αυτόν αποφεύγεται το άνοιγμα λιστών επιλογής και επιπλέον πατημάτων κουμπιών. Με ένα Force touch, γλυτώνουμε τουλάχιστον 2 βήματα στην διαδικασία επιλογών που προσφέρουν οι εφαρμογές.  

 

Καλοί οι λόγοι όμως άντε βρες το χρήμα για να αναβαθμίσεις:

 

 

 

Όπως πάντα, μπορείς να χρηματοδοτήσεις την αγορά του νέου iPhone 6S από την πώληση του παλιού σου iPhone και εδώ σου προτείνουμε 2 εναλλακτικές:

 

Καταχώρηση αγγελίας πώλησης στο iwant2.gr.

 

Απευθείας πώληση της συσκευής τοις μετρητοίς, Sell for Cash, σε συνεργασία με την Fonebank.gr.

 

Ως χρήστες του iwant2 μπορείτε να απευθύνεστε στην iHomeService Αθήνα και την Lab Experts Λάρισα, για τον τεχνικό έλεγχο της μεταχειρισμένης συσκευής που θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε.

 

Καλές αγορές και να θυμάστε, κρατάμε την συσκευασία και την απόδειξη!

 

 

Καλό Φθινόπωρο.