Θέλω να δω αγγελίες πώλησης

Θέλω να δω αγγελίες:
Apple
Android

Blog

Γυναικείο shopping, αυτή η μάστιγα!

 

 

 


 

 

Τα Χριστούγεννα είναι κοντά και το shopping είναι το σπορ της εποχής. Πρωταθλήτριες; Οι γυναίκες. Για να είμαστε πιο ακριβείς, και οι άντρες ψωνίζουν και μάλιστα αρκετά. Χωρίς να έχουμε κάποια σχετική έρευνα στα χέρια μας, υποθέτουμε πως προτιμούν να ψωνίζουν on line ή στα “σκρουτζομάγαζα” που τους εξυπηρετούν. 


Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ σπάνιο το φαινόμενο ενός άντρα να γυρνοβολάει στις βιτρίνες επί 2-3 ώρες έχοντας αγοράσει το σύμπαν.



 

Αυτή η μάστιγα…

 


Όμως, όλοι μας κάποια στιγμή έχει τύχει να δούμε (στην καλύτερη περίπτωση) κυρίως παντρεμένους ή δεσμευμένους φίλους μας να γίνονται η….Μαρούσκα της ιστορίας. Στη χειρότερη περίπτωση δε, όχι μόνο έχουμε κουβαλήσει τα άπειρα (συνήθως άχρηστα) ψώνια αλλά και έχουμε αντιμετωπίσει εχθρικές συμπεριφορές για την “ανικανότητά” μας να βοηθήσουμε.



Η λύση

 

Με χαρά μας πληροφορηθήκαμε από το blog/site tovatraxi.com πως πλέον (και εν όψει της εορταστικής περιόδου) λειτουργεί η Γραμμή Ανδρών Με Αυτοκτονικές Τάσεις, η οποία εστιάζει στην ψυχολογική υποστήριξη των ανδρών που καταπιέζονται από τις συζύγους τους. Χαρακτηριστικά είναι τα αποσπάσματα: 


«Τα Χριστούγεννα είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος για τους άντρες, καθώς το κοινωνικό στίγμα του να μην συνοδέψεις την γυναίκα σου ή την κοπέλα σου στα ψώνια είναι μεγάλο. Συχνά θα δείτε τους άντρες αυτούς στα εμπορικά κέντρα να κάθονται με απλανές βλέμμα, κρατώντας δεκάδες τσάντες ή ένα μωρό, έχοντας χάσει κάθε διάθεση για ζωή.»

 

Αν νομίζετε πως υπερβάλουμε, Διαβάστε και το παρακάτω απόσπασμα:

 

«Πουθενά δε θα δείτε την απελπισία τόσο ανάγλυφα ζωγραφισμένη όσο στο πρόσωπο ενός άντρα που βρίσκεται παραμονή Χριστουγέννων μέσα σε Hondos Center»

 

Ο τηλεφωνικός αριθμός που μπορούν να καλέσουν οι ενδιαφερόμενοι είναι 0800 666.

 

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το καταπληκτικό αφιέρωμα, εδώ: http://tovatraxi.com/social/grammi-ypostirixis-thimaton-shopping/



Τα προβλήματα

 

Η είδηση όμως, έγκειται στην τεράστια επιτυχία της γραμμής υποστήριξης. Επιτυχία που δημιούργησε τεράστια προβλήματα στην εταιρία που έχει αναλάβει το call center.

 

 

 

 

 

 

Κρίση έχουμε και το χαμηλό budget που διέθεσε το Υπουργείο μπόρεσε να υποστηρίξει μόνο ένα μικρό αριθμό προσωπικού, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την τεράστια απήχηση που είχε η υπηρεσία στον ανδρικό πληθυσμό. Χαρακτηριστικές είναι μερικές ατάκες που ακούσαμε:


 

Έρχονται προσφορές στα Notos και δεν ξέρω τι να κάνω. Η γυναίκα μου είναι έτοιμη να ορμήξει και δεν έχω σε ποιον να μιλήσω. Να πανικοβληθώ;”

 

 

“Μια καλή κίνηση πήγε να κάνει το Υπουργείο και η γραμμή είναι απασχολημένη συνέχεια. Είμαι απελπισμένος.”

 

“Ελλαδιστάν…. καμία υπηρεσία στον πολίτη. Είμαι στο έλεος της συζύγου. Σας χαιρετώ…”

 

 

 

Τα καταπληκτικά νέα!

 

 

Όμως, η Google και η Apple αντέδρασαν ακαριαία! Ετοιμάζουν - in house - εφαρμογές που θα εξυπηρετούν άμεσα τα επείγοντα περιστατικά. Οι δυνατότητες έχουν ως εξής:


  • Έτοιμες απαντήσεις: όλες οι έτοιμες απαντήσεις που μπορεί να χρειαστείτε, χωρισμένες ανά κατηγορίες. Για παράδειγμα, στο tab “δοκιμή ρούχων” μπορείτε να βρείτε απαντήσεις όπως “Είσαι μια καραΘεάρα”, “Αυτό το χρώμα αναδεικνύει τα μάτια σου” κοκ. Με μελλοντικά updates θα προστεθεί πληθώρα κατηγοριών.
  • On Line ψυχολογική υποστήριξη - chat: Μπορείτε να συνομιλήσετε σε πραγματικό χρόνο με έμπειρους ψυχολόγους. Η πρόθεση των δημιουργών είναι να υπάρχει κάλυψη ολόκληρο το 24ωρο.
  • Forum: Ειδικό βήμα διαλόγου και συζητήσεων από “ασθενείς” από όλη την Ελλάδα. Δείτε ποια θύματα κυκλοφορούν στο ίδιο πολυκατάστημα με εσάς και ανταλλάξτε ματιές λύπησης και συμπάθειας. 


Τα Apps θα διατίθενται δωρεάν και θα διαθέτουν αγορές μέσα από την εφαρμογή (in app purchases) για την παροχή extra υπηρεσιών, όπως ένα πλήρες χρωματολόγιο με έτοιμες ατάκες για κάθε χρώμα ξεχωριστά. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε περιπτώσεις επιλογής φορεμάτων, φακών επαφής κοκ.



Η Microsoft, ως συνήθως, ανακοίνωσε πως θα περιμένει να κυκλοφορήσει κάποιος τρίτος developer την εφαρμογή.

 

Ευχαριστούμε τα παιδιά του tovatraxi.com. Γελάσαμε πολύ με το άρθρο τους! Φυσικά, ό,τι διαβάσατε εδώ δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και αποτελεί προϊόν φαντασίας. Εκτός βέβαια από το κείμενο των παιδιών που είναι και πραγματικό και πολύ καλό.


από Kostthem