Θέλω να δω αγγελίες πώλησης

Θέλω να δω αγγελίες:
Apple
Android

Blog

Πως κάνω iPhone - iPad Restore χωρίς να χάσω το Jailbreak



 
 
 
Επειδή τα πράγματα έχουν δυσκολέψει σχετικά με το jailbreak και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί έτσι ώστε μην αναβαθμίσουμε κατά λάθος, καλό θα ήταν να αποθηκεύσετε αυτήν την ανάρτηση σε περίπτωση που ίσως σας χρειαστεί. ....

Ο παρακάτω τρόπος σας επιτρέπει να επαναφέρετε την συσκευή σας εντελώς καθαρή αλλά χωρίς να χάσετε το jailbreak στην έκδοση που βρίσκεστε και δυστυχώς απευθύνεται μόνο στους χρήστες με λειτουργικό Windows στον υπολογιστή σας.

Πρώτα από όλα απενεργοποιήστε από το iPhone η το iPad σας την εύρεση iPhone και αφαιρέστε τον κωδικό κλειδώματος της συσκευής. Φυσικά πριν ξεκινήσετε σιγουρευτείτε πως έχετε πάρει ένα αντίγραφο ασφαλείας στην έκδοση που είστε.

Ανοίξτε το Cydia και προσθέστε το ρεπό http://apt-cydia.com και αφού ολοκληρωθεί η φόρτωση κατεβάστε το πακέτο CydiaRestore iOS 9.0.2

 


 

Τώρα κατεβάστε στον υπολογιστή σας (Windows) αυτό εδώ το πρόγραμμα (Link)

Σιγουρευτείτε πως η συσκευή σας είναι συνδεμένη σε δίκτυο Wi-Fi και δείτε την IP σας από τις ρυθμίσεις όπως φαίνεται στην εικόνα.

 

 
 
 

Τώρα ανοίξτε το πρόγραμμα που κατεβάσατε και πληκτρολογήστε την διεύθυνση IP όπως την διαβάσατε και πατήστε την επιλογή Open.


 
 
 
 

Θα ανοίξει το παράθυρο του τερματικού και θα σας ζητηθεί ο κωδικός της ρίζας του συστήματος που αν δεν τον έχετε αλλάξει από προεπιλογή είναι "alpine”.  Επιβεβαιώστε για να ξεκινήσει.


 
 
 
 
 
 
Εφόσον έχετε κάνει όλα τα προηγούμενα βήματα σωστά, θα δείτε πως η συσκευή σας έχει επαναφερθεί χωρίς να χάσετε το Jailbreak.

Έτσι, παραμένετε στο ίδιο λειτουργικό πού είναι πλέον πεντακάθαρο από διάφορα "σκουπίδια" που σας δημιουργούσαν προβλήματα και χωρίς τον φόβο να αναβαθμίσετε σε μια έκδοση για την οποία δεν υπάρχει ακόμα Jailbreak kit.



By ARGONAYTIS