Θέλω να δω αγγελίες πώλησης

Θέλω να δω αγγελίες:
Apple
Android

Blog

Apple: Οι καλύτερες εφαρμογές του '15

 

 

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, η Apple έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τις εφαρμογές που η ίδια ξεχώρισε, κυρίως ως προς το design τους. Ο θεσμός ονομάζεται “Apple Design Awards” και οι εφαρμογές που βραβεύτηκαν είναι οι εξής: 

 

 

 

Shadowmatic

από Triada Studio

 

 

 

 

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό puzzle game, το οποίο διατίθεται αποκλειστικά στο iOS. Η εμμονή των δημιουργών στη λεπτομέρεια, το εξαιρετικό soundtrack αλλά και η άκρως επαγγελματική υλοποίηση καθιστούν το Shadowmatic ως έναν από τους καλύτερους τίτλους της χρονιάς. Συμπληρωματικά, ο υποδειγματικός χειρισμός μέσω της multitouch οθόνης θεωρείται πλέον σημείο αναφοράς στο App Store. Μας ξύπνησαν μνήμες από το ντεμπούτο του εκπληκτικού “The Room”…

 

Link 

 

Τιμή: 2,99€

 

 

 

Metamorphabet

από Vectorpark, Inc.

 

 

 

 

Το Metamorphabet είναι ένα εκπαιδευτικό video game για όλες τις ηλικίες. Τα γράμματα του αλφάβητου συνοδεύονται από όμορφα animations και συνεπικουρούν σε μία αξέχαστη εμπειρία, κυρίως για τους μικρούς μας φίλους.

 

Link

 

Τιμή: 3,99€

 

 

 

Affinity Designer

από Serif (Europe) Ltd.

 

 

 

 

 

Η επόμενη πρόταση από την Apple αφορά μια εφαρμογή για τους υπολογιστές Mac. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα σχεδιασμού, δημιουργίας και επεξεργασίας γραφικών, αρκετά προσεγμένο και σε προσιτή τιμή (για το είδος της). Η εφαρμογή “εκμεταλλεύεται” όλες τις τεχνολογίες του OS X, όπως τα OpenGL, Grand Central Dispatch και Core Graphics, ενώ είναι πλήρως βελτιστοποιημένη για τα 64 bit συστήματα. Έχει βαθμολογηθεί από τους Έλληνες χρήστες του Mac App Store με 4,5 αστέρια.

 

Link

 

Τιμή: 49,99€

 

 

 

 

Crossy Road

από Hipster Whale Pty Ltd.

 

 

 

 

 

Αυτό το παιχνιδάκι το γνωρίσαμε μέσα από την παρουσίαση του νέου, Apple TV 4. Πρόκειται για ένα ρετρό game που σε πολλούς θα θυμίσει το παλιό, κλασικό “Frogger” του ZX Spectrum (και όχι μόνο). Οι δημιουργοί βέβαια, φρόντισαν να δουλέψουν αρκετά πάνω στους χαρακτήρες και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά, πολύ καλό, ειδικά στο multiplayer mode. Αν δεν το έχετε δοκιμάσει ακόμα (ειδικά στο Apple TV), σπεύστε!

 

Link 

 

Τιμή: Δωρεάν, με αγορές μέσα από την εφαρμογή (free to play)

 

 

 

 

Fantastical 2

από Flexibits, Inc.

 

 

 

 

Ίσως ο καλύτερος τρόπος τήρησης ημερολογίων αυτή τη στιγμή. Το app είναι υπερπλήρες (περιλαμβάνει και υπενθυμίσεις) και δεν είναι λίγοι αυτοί που το προτιμούν έναντι όλων των άλλων λύσεων, ακόμα και της προ-εγκατεστημένης και δωρεάν εφαρμογής “Ημερολόγιο”. Ο σχεδιασμός του έχει γίνει με βάση τα OS X Yosemite & El Capitan και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά καλαίσθητο και λειτουργικό.

 

Link 

 

Τιμή: 49,99€

 

 

 

 

Workflow

από DeskConnect, Inc.

 

 

 

 

Αυτοματοποιήστε τις εργασίες σας και δημιουργήστε ακολουθίες που περιλαμβάνουν σειρά ενεργειών. Δημιουργήστε GIF’s, αποθηκεύστε αρχεία PDF από τον Safari, τουιτάρετε το κομμάτι που ακούτε τη δεδομένη στιγμή ή στείλτε ένα μήνυμα με το τελευταίο screenshot που μόλις συλλάβατε. Οι δυνατότητες είναι πραγματικά απεριόριστες και όριο μοιάζει να είναι μόνο η φαντασία των χρηστών.

 

Link 

 

Τιμή: 2,99€

 

 

 

 

Does Not Commute

από Mediocre AB

 

 

 

 

 

Οδηγήστε “στρατηγικά”. Μάθετε τους χαρακτήρες και τα μυστικά της μικρής πόλης και αντιμετωπίστε τον μοναδικό περιοριστικό παράγοντα, τον εαυτό σας και τις προηγούμενες διαδρομές σας. Είναι πραγματικά ένα πρωτότυπο παιχνίδι που για το iOS, διατίθεται δωρεάν. Σας προτείνουμε να το δοκιμάσετε και αν σας αρέσει, να το αναζητήσετε στην έκδοση για tvOS, μέσα από το App Store του Apple TV. 

 

Link

 

Τιμή: Δωρεάν

 

 

 

Vainglory

από Super Evil Megacorp

 

 

 

 

Ένα ακόμα παιχνίδι που γνωρίσαμε μέσα από το Keynote της Apple. Οι φίλοι των multiplayer battle games θα το εκτιμήσουν ιδιαιτέρως. Τα γραφικά του είναι εξαιρετικά, δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως το παιχνίδι προωθήθηκε από την Apple κυρίως για αυτά. Το καλό είναι πως μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν και αν δείξετε υπομονή μέσα στο παιχνίδι, δεν θα χρειαστεί να κάνετε αγορές μέσα από αυτό.

 

Link

 

Τιμή: Δωρεάν, με αγορές μέσα από την εφαρμογή (free to play)

 

 

 

Pacemaker

από Pacemaker Music AB

 

 

 

 

Δημιουργήστε καλαίσθητες μίξεις μουσικών κομματιών. Φορτώστε τραγούδια από το iTunes ή το Spotify, διαλέξτε εφέ, τρόπους μετάβασης και απολαύστε το τελικό αποτέλεσμα. Το στιλ της εφαρμογής είναι αναπάντεχα επιτυχημένο “minimal” και η υποστήριξη του Apple Watch προσθέτει μεγαλύτερη εισχώρηση στο οικοσύστημα της Apple. 

 

Link

 

Τιμή: Δωρεάν, με αγορές μέσα από την εφαρμογή (free to play)

 

 

 

Συνοψίζοντας

 

Είναι πραγματικά πολύ ευχάριστο, να διαπιστώνουμε κάθε χρόνο πως ανεξάρτητοι developers εξακολουθούν να κινούν τα νήματα της καινοτομίας στο οικοσύστημα της Apple. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως όλοι σχεδόν οι σημερινοί μεγάλοι “παίκτες” ξεκίνησαν ως εναλλακτικοί, μικροί developers.

 

Και φέτος, είδαμε τίτλους που ξεχώρισαν, ανέδειξαν τις δυνατότητες απεικόνισης των γραφικών στις iOS συσκευές, αλλά και επιχείρησαν να αναζωπυρώσουν το ενδιαφέρον για εφαρμογές, στο OS X.

 

Κατά τη γνώμη μας, εφαρμογές όπως το Shadowmatic, το Crossy Road, το Does not Commute και το Vainglory, αναβαθμίζουν την πλατφόρμα και προσφέρουν άπειρες ώρες ποιοτικής διασκέδασης στους Apple (και όχι μόνο) fans.

 

 

 

από Kostthem