Θέλω να δω αγγελίες πώλησης

Θέλω να δω αγγελίες:
Apple
Android

Blog

iOS 9.3 : 5 Νέα Χαρακτηριστικά




 
Η νέα έκδοση του iOS θα είναι σύντομα διαθέσιμη για iPhone και iPad. Οι beta εκδόσεις είναι ήδη διαθέσιμες στους προγραμματιστές και συμπεριλαμβάνουν κάποια πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά τα οποία θα σας βοηθήσουν να έχετε καλύτερη οργάνωση και να κοιμάστε καλύτερα.


Προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο για τους προγραμματιστές, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένη. Δεν είναι γνωστή η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας, άλλα ή Apple τυπικά, πάντα κυκλοφορεί μια πρεοεπισκόπηση όλων των χαρακτηριστικών που θα βρίσκονται μέσα στην τελική έκδοση λίγους μήνες νωρίτερα.


Ας δούμε τα νέα χαρακτηριστκά που περιμένουμε :


Night Shift :
 
 

 
 
Θα έχετε ακούσει ότι η οθόνη του κινητού καταστρέφει την ποιότητα του ύπνου σας. Η Apple θέλει να βοηθήσει ώστε να έχετε καλύτερον ύπνο με το night shift, μια ρύθμιση που αλλάζει τα χρώματα της οθόνης κάτα την διάρκεια της νύχτας.

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι μπλέ φώς των LED οθονών αναστέλει την παραγωγή μελατονίνης, ορμόνης που βάζει τον εγκέφαλο μας για ύπνο. Η εναλλαγή άπο έντονο λευκό και μπλέ υποτόνους σε πιό ζεστά χρώματα (όπως κόκκινο, πορτοκλί και κίτρινο) λέγέται ότι είναι ευκολότερο για τα μάτια στο να προσαρμοστούν και το σώμα να ακολουθήσει φυσικά την διαδικασία ύπνου.

Πρίν το iOS 9.3 χρειαζόταν να κάνετε jailbreak στην συσκευή σας για να έχετε αυτό το χαρακτηρηστικό. Πλέον θα είναι ενσωματωμένο στο λειτουργικό και θα μπορείτε να το προσαρμόσετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας, αλλάζοντας την θερμοκρασία χρωμάτων (ψυχρό ή θερμό), καθώς και να προγραμματίσετε τα σχετικά settings, μέχρι την ανατολή της άλλης μέρας.


Ενημέρωση - News :
 
 
Με την εφαρμογή News η Apple θέλει να σας κρατά ενήμερους για όλα τα τελευταία γεγονότα. Πλέον θα μπορεί να γίνει πιό εξιδεικευμένα επιλέγοντας θέματα που είναι πιο κοντά στα ενδιαφέροντα του κάθε χρήστη. Οι χρόνοι φόρτωσης θα είναι ταχύτεροι τόσο στα άρθρα όσο και στα βίντεο.


Σημειώσεις - Notes :
 
 
 
  
 
Μπορείτε πλέον να βάλέτε κωδικό στις σημειώσεις σας για να τις προστατέψετε εαν δεν θέλετε να τις δουν αδιάκριτα μάτια. Επίσης μπορέιτε να τις οργανώσετε σύμφωνα με την μέρα ή τον τίτλο. Δεν είναι κάτι τρομερά καινοτομό, άλλα κάνει την εφαρμογή περισσότερο χρηστική.

 
Εφαρμογή Υγείας - Health :
 
 
 
 

 
Πολλοί ακόμα θα αναρωτιέστε πως να χρησιμοποιήστε αυτη την εφαρμογη;
H Apple θα δώσει πλέον έμφαση σε εφαρμογές και άλλων κατασκευαστών ώστε να μπορείτε να συνδέσετε τους πίνακες άσκησης, βάρους και ποιότητας ύπνου. Αν έχετε Apple Watch, θα βλέπετε όλα τα δεδομένα που έχουν συλλεχθεί άπο την εφαρμογή υγείας στο ρολόι.

 
 
Εκπαίδευση - Education :
 
 
 

 
Τα iPad μπορούν να γίνουν εξαιρετικά εργαλεία διδασκαλίας καθώς και έξτρα χαρακτηριστικά που μπορούν να ενσωματωθούν μέσα σε μία τάξη.
 
Το Classroom app βοηθάει τους καθηγητές κάτα την παράδoση μαθημάτων μέσω πλάνων διδασκαλίας και παρακολόυθηση προόδου του κάθε μαθητή.
Οι μαθητές μπορούν να μοιραστούν ένα iPad μπαινοντας με διαφορετικούς λογαριασμούς έτσι ώστε να έχουν πρόσβαση σε ότι θέλουν να δούν ατομικά ο καθένας.
Η Apple παρουσιάζει τα νέα Apple ΙD για την εκπαίδευση όπου δημιουργούνται και διαχειρίζονται άπο διαχειριστές μητρώου του σχολείου.
 
 
 
Σε σχέση τώρα με όλα τα υπόλοιπα για το iPhone 6S και 6S Plus, θα υπάρχουν 3D Touch συντομεύσεις για τον καιρό, τις ρυθμίσεις, την υγεία, το App store, iTunes store και την πυξίδα.
 
 
Η Siri επίσης θα υποστηρίζει περισσότερες γλώσσες.
 
 
Αυτά ! Καλή αναμονή !

 
Απο Rhea Johanssen