Θέλω να δω αγγελίες πώλησης

Θέλω να δω αγγελίες:
Apple
Android

Blog

Θέλω να αγοράσω μεταχειρισμένο iPhone. Τι budget πρέπει να έχω;

 

 

 

 

Ο πιο σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει την επιλογή μας όταν θέλουμε να αγοράσουμε μία συσκευή είναι τα χρήματα που θέλουμε να ξοδέψουμε. Μία καλή συμβουλή θα ήταν να ξοδεύουμε όσα χρήματα νιώθουμε άνετα να αποχωριστούμε για μία συσκευή. Υπάρχουν επιλογές άλλωστε, για κάθε βαλάντιο.

 

Το iPhone είναι η καλύτερη επιλογή σας εάν ο προϋπολογισμός σας είναι περίπου 100€ ή περισσότερα. Βέβαια υπάρχει η περίπτωση το budget σας να είναι πολύ χαμηλό ή πολύ υψηλό και ξεκινάμε την ανάλυσή μας με αυτά τα δύο ενδεχόμενα.

 

 

Τα δύο άκρα:

 

 

Πολύ χαμηλό budget

 

Εάν μπορείτε να ξοδέψετε λιγότερα από 100€, τότε η καλύτερη αγορά για εσάς θα ήταν ένα ακριβό, νέο feature phone για να είστε σίγουροι ότι η συσκευή σας θα λειτουργεί άψογα κατά την διάρκεια των κλήσεων, θα έχει δυνατή μπαταρία και θα υποστηρίζει κάποιου τύπου instant messaging.

 

Εναλλακτικά, μπορείτε να αγοράσετε μία από τις φθηνές συσκευές Android οι οποίες έχουν περισσότερες λειτουργίες από τα feature phones, οθόνη αφής και εφαρμογές. Βέβαια η απόδοσή τους δεν θα σας ικανοποιήσει και δεν θα πρέπει να περιμένετε ωραία γραφικά και σοβαρή διάρκεια μπαταρίας. 

 

Επίσης, μία θήκη θα γίνει ο καλύτερος σας φίλος γιατί εάν σπάσει η οθόνη, δεν συζητιέται η επισκευή, θα ψάχνετε ξανά για νέα Την επόμενη φορά μπορεί να προτιμήσετε ένα feature phone για να είστε ήσυχοι ή ένα iPhone για να μείνετε ικανοποιημένοι.

 

 

Πολύ υψηλό budget

 

Εάν μπορείς να ξοδέψεις όσα χρήματα θέλεις για την επόμενη συσκευή σου τότε μην το σκέφτεσαι καθόλου! Πάρε ένα από τα κορυφαία flagships τελευταίας γενιάς, από τις κυρίαρχες εταιρίες του χώρου, την Apple ή όποια άλλη πιστεύεις ότι καλύπτει τις ανάγκες σου. 

 

Βέβαια, εάν θέλεις στο μέλλον να πουλήσεις τη συσκευή σου και να αναβαθμίσεις στην τελευταία flagship συσκευή, το iPhone είναι ο σύμμαχός σου.

 

Για όλους τους υπόλοιπους προϋπολογισμούς ανάμεσα σε αυτά τα δύο ακραία παραδείγματα η αγορά ενός μεταχειρισμένου iPhone δεν κρύβει υψηλό κόστος για εσάς και σίγουρα θα αγοράσετε την καλύτερη δυνατή συσκευή σύμφωνα με το budget σας.

 

 

 

 

Πόσο κοστίζει ένα μεταχειρισμένο iPhone;

 

Μπορείτε να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο iPhone 4s με 8GB αποθηκευτικού χώρου σε καλή κατάσταση μόλις με 100€. Ξοδεύοντας λίγα παραπάνω χρήματα μπορείτε να το βρείτε ακόμη και σε άριστη κατάσταση και με περισσότερο αποθηκευτικό χώρο.

 

Για πολλούς χρήστες το μέγεθος των 3,5 ιντσών είναι το καλύτερο όταν η χρήση της συσκευής είναι απλή (κυρίως κλήσεις και μηνύματα).

 

Προσωπικά διαφωνώ και πιστεύω πως οι 4 ίντσες είναι το καλύτερο μέγεθος για απλή χρήση, ειδικά όταν η πλοήγηση στο διαδίκτυο είναι απαραίτητη στον χρήστη. Σε αυτήν την κατηγορία υπάρχουν ακόμη περισσότερες μεταχειρισμένες συσκευές στην αγορά: τα iPhone 5, iPhone 5C και iPhone 5s.

 

Οι τιμές σε αυτές τις συσκευές ξεκινούν γύρω στα 200€ και μπορεί να φτάσουν μέχρι τα 400€, ανάλογα με την κατάστασή τους και το μέγεθος του αποθηκευτικού τους χώρου. 

 

Σίγουρα σε αυτήν την κατηγορία η βέλτιστη επιλογή είναι το iPhone 5s. 

 

 

 

 

Αν και πριν από λίγες ημέρες θα σας έλεγα πως η καλύτερη επιλογή είναι το iPhone 5, λόγω τιμής. Η άποψή μου ήταν υποκειμενική καθώς είχα βάλει προς πώληση ένα iPhone 5, 8GB σε άριστη κατάσταση μόλις για 200€. Ήθελα να το πουλήσω γρήγορα πριν το μετανιώσω (είναι δύσκολο να αποχωρίζεσαι ένα iPhone). Δυστυχώς το είχα απλά να κάθεται στο συρτάρι και χρησιμοποιώ καθημερινά ένα iPhone 5s.

 

Ξεπερνώντας το φράγμα των 400€ κάποιος μπορεί να αποκτήσει μία από τις μεγαλύτερες συσκευές iPhone 6 και iPhone 6 Plus. 

 

Μπορεί στην αρχή να μην με εντυπωσίασε η εμφάνιση της τελευταίας χαρακτηριστικής σχεδίασης των iPhone 6 και iPhone 6s, αλλά πρέπει να το ομολογήσω ότι το iPhone 6s της γυναίκας μου, είναι σαν στολίδι. Σωστά το μαντέψατε το αγοράσαμε μεταχειρισμένο!

 

Σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας οι επιλογές σας είναι πολλές και ας λένε μερικοί ότι μόνο το Android έχει ποικιλία. Μην ξεχνάτε ότι όποια συσκευή iPhone και να αποκτήσετε είναι όλες κορυφαία flagships και άρα ότι καλύτερο είχε να προσφέρει η τεχνολογία την εκάστοτε χρονιά.

 

Στο iWant2 μπορείτε να καταχωρείτε αγγελίες πώλησης και ζήτησης για μεταχειρισμένα iPhone, iPad και Mac. 

 

 

by John