Θέλω να δω αγγελίες πώλησης

Θέλω να δω αγγελίες:
Apple
Android

Blog

Αν όχι iPhone τότε τι ; vol 1

 

 

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά.

 

 

Μιλάμε για το Moto X Play της αγαπημένης Motorola.

 

 

Ναι μιλάμε για μια συσκευή που φοράει Android.

 

 

Stock Android για την ακρίβεια, δηλαδή το καθαρό λειτουργικό όπως το δίνει η Google, με ελάχιστες παρεμβάσεις του κατασκευαστή, πράγμα καλό μια που όσο προσθέτεις το Android χειροτερεύει γεωμετρικά. Επίσης καλό γιατί θα λαμβάνει τις νέες εκδόσεις λειτουργικού πολύ συντομότερα από άλλες Android συσκευές. Φυσικά και μπορεί να φορέσει Marshmallow (Android 6), έρχεται όμως με Lollipop.   

 

Παρόλα αυτά μιλάμε για μια πολύ καλή mid range συσκευή από όλες τις “οπτικές” γωνίες, που έχει αρκετά να προσφέρει :

 

Οθόνη 5.5” Full HD 1080p LCD 403 ppi 

 

2 GB RAM (σημαντικό για το μέλλον) 

 

21 MP οπίσθια κάμερα με Dual Led Flash 

 

5 MP εμπρόσθια

 

Μνήμη 16 ή 32 GB, επεκτάσιμη έως τα 128 GB με micro sd

 

Επεξεργαστή Snapadragon 615 Octacore στα 1.7 GHz

 

Μπαταρία Θηρίο στα 3.630 mAh

 

Τιμή από 292 ευρώ. Δες εδώ.

 

 

 

 

Πως μας φάνηκε ;

 

 

H κάμερα μας έκανε πολύ θετική εντύπωση. Όχι και Χαλκιδική, αλλά οκ. Μην ρωτήσεις για σύγκριση με iPhone ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, η μέρα με την νύχτα. Τα δε megapixels, δεν κάνουν την διαφορά.

 

 

Τα επίπεδα φωτεινότητας της οθόνης φτάνουν στον θεό, τα χρώματα οκ, μια χαρά, ειδικά στο vibrant mode (υπάρχει και normal).  

 

 

Το grip καλό, άλλωστε τα bezels είναι στην ουσία ανύπαρκτα κάνοντας σε να αισθάνεσαι πως δεν κρατάς συσκευή 5.5”. Το νιώθεις αρκετά στιβαρό, παρότι το πίσω κάλυμμα είναι replaceable δεν σου δίνει αίσθηση πλαστικούρας.  

 

 

Χορταστική μπαταρία. Η ημέρα βγαίνει άνετα με μέτρια προς σκληρή χρήση, ίσως και η επόμενη,  η εταιρεία υποστηρίζει πως πάει 2 full ημέρες. Όπως πάντα, εξαρτάται από εσένα. Καμία σχέση με iPhone.

 

 

Στις λίγες ημέρες στα χέρια μας και έχοντας ήδη δουλέψει στα χέρια του φίλου που μας το παραχώρησε, για πάνω από 2 μήνες, δεν κόλλησε πουθενά (Lollipop). Χειρότερα τα περιμέναμε. 

 

 

Εξαιρετικό το Moto Display, το interface/application που χρησιμοποιεί η συσκευή για πρόσβαση στα notifications όταν η οθόνη είναι κλειστή, sleep mode. Apple ακούς ; 

 

 

Συμπέρασμα:

 

 

Καλό τηλέφωνο, καλή τιμή, καλά specs. Αν όχι iPhone, η Motorola δίνει πολύ καλές επιλογές, με αγαπημένη μας το Moto e, πάμφθηνό και θηρίο αντοχής. Το θέμα του stock Android είναι τεράστιο. Σκέψου πως ο κάθε κατασκευαστής και η κάθε εταιρεία κινητής το πειράζουν προσθέτοντας καστομιές που κατά μέσο όρο το βαραίνουν. Στην περίπτωση της Motorola κανένα άγχος. 

 

 

Φυσικά αν παραμένεις κολλημένος/η στο iPhone, μπορείς να αποκτήσεις ένα μεταχειρισμένο στο iWant2.gr

 

 

Καλές αγορές. Αν το έχεις γράψε μας την γνώμη σου.

 

 

Από iWant2 Admin