Θέλω να δω αγγελίες πώλησης

Θέλω να δω αγγελίες:
Apple
Android

Blog

Πόσo να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο iPhone 6 16 GB ?

 

 

 

Πόσo να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο iPhone 6 16 GB ?

 

 

Η τιμή πώλησης ορίζεται αποκλειστικά από τον κάτοχο του και ναι, δεν έχουμε αγοράσει όλοι από Skroutz oμάγαζα.

 

 

Παρόλα αυτά όταν κάποιος κάνει την έρευνα αγοράς του, θα αντατρέξει κατά πάσα πιθανότητα και στο Skroutz.

 

 

Τι βλέπουμε εκεί σήμερα ?

 

 

Οι τιμές για ένα καινούργιο iPhone 6 16 GB ξεκινάνε από τα 515,50  ευρώ και θα φτάσουν στα 679 ευρώ για τους επίσημους Apple Resellers.

 

 

Επειδή λοιπόν αυτός που θα πουλήσει το μεταχειρισμένο iPhone 6 16 GB του, θα απαιτήσει λογικότατα από εσένα μετρητά, το θέμα που γεννάται είναι το ποια είναι η “δίκαιη τιμή αγοράς” ?

 

 

 

Κατά πάσα πιθανότητα η συσκευή θα είναι εκτός εγγύησης.

 

 

Συνεπώς δεδομένου ότι έχεις αποφασίσει πως ο μοναδικός λόγος που ψάχνεις για μεταχειρισμένο είναι πως δεν θέλεις ή δεν μπορείς να δώσεις 515,50 ευρώ για να την αποκτήσεις καινούργια, θα πρέπει να σου δοθεί ένα σοβαρό χρηματικό κίνητρο για να την επιλέξεις αντί της οποιαδήποτε καινούργιας συσκευής. Μια που στην τελική, παρότι θέλεις iPhone, μπορείς να περιοριστείς σε μια καινούργια Android ή Windows συσκευή στο budget σου.

 

 

Για εμένα κίνητρο, δεδομένου ότι μιλάμε για συσκευές που έχουν χρησιμοποιηθεί με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται, θα ήταν μια έκπτωση της τάξεως του 25 % σε σχέση με την χαμηλότερη εκείνη την στιγμή, τιμή αγοράς ενός καινούργιο iPhone 6 16 GB. 

 

 

Σήμερα λοιπόν θα αγόραζα με κλειστά μάτια ένα μεταχειρισμένο iPhone 6 16 GB με τιμή 515.50 ευρώ x  0.75 = περίπου 390 ευρώ.    

 

 

Το 25% βγαίνει, υποκειμενικά, με την λογική του ότι ένα iPhone μπορεί να κρατήσει άνετα 3 χρόνια και ακόμα και τότε θα μπορεί να πουληθεί άνετα στο 25% της αρχικής του αξίας, στην περίπτωση μας περίπου 140 - 150 ευρώ, κατά αντιστοιχία δηλαδή όσο σήμερα θα έπιανε, άνετα, ένα iPhone 5. 

 

 

Την προσοχή σας !  

 

 

Ο καθένας πουλάει την συσκευή του όσο θέλει. Είναι απόλυτο δικαίωμα του, ειδικά αν έχει δώσει στην περίπτωση του iPhone 6 16 GB 789 ευρώ πριν ένα χρόνο και κάτι. 

 

 

Όταν λοιπόν και εσείς βλέπετε μια αγγελία στο iWant2 μπορείτε να κάνετε την δική σας αντί -  προσφορά. 

 

 

 

 

Καλές αγορές, καλές πωλήσεις

 

 

 

Απο iWant2 Admin