Θέλω να δω αγγελίες πώλησης

Θέλω να δω αγγελίες:
Apple
Android

Blog

Έτσι θα είναι το iPhone 8 ?

 

Αν και ήδη έχουν υπάρξει αρκετές διαρροές ως προς το επερχόμενο, επετειακό iPhone, είτε τελικά ονομαστεί “8”, “X”, ή “Pro”, μια συγκεκριμένη “προσέγγιση”, του Benjamin Geskin, είναι και αυτή που μας παρέχει την καλύτερη εικόνα για το form factor της συσκευής.

Ο Geskin συνδύασε ένα dummy unit, μία ψεύτικη συσκευή δηλαδή που σχεδιάστηκε με βάση τις διαρροές, μαζί με μία εκτυπωμένη εικόνα και ένα γυαλιστερό screen protector, προκειμένου να δημιουργήσει ένα video που απεικονίζει το επερχόμενο iPhone, όσο πιο “καθαρά” γίνεται.

 

Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το σχετικό Video : 

 

 

Βλέπουμε λοιπόν μία συσκευή με εντυπωσιακά μειωμένα περιθώρια (bezels) με οθόνη από άκρη σε άκρη, με εξαίρεση το επάνω κεντρικό μέρος της όπου συναντάμε το ηχείο, την κάμερα και τους υπόλοιπους αισθητήρες. Αν και το τελικό σχέδιο της συσκευής δεν έχει δημοσιοποιηθεί επίσημα, ο Geskin εκτιμά πως η προσέγγισή του θα είναι ό,τι πιο κοντινό στο τελικό αποτέλεσμα που θα μας παρουσιάσει η Apple τον Σεπτέμβρη.

 

Φέτος, αναμένουμε η Apple να κυκλοφορήσει τρία νέα iPhone. Το iPhone 7s, το iPhone 7s Plus και το επετειακό iPhone, το οποίο και αναμένουμε να φέρει οθόνη OLED 5,8 ιντσών, με μία “μακρύτερη” αναλογία οθόνης από αυτή του iPhone 7. Το μέγεθος της συσκευής εκτιμάται πως θα είναι λίγο μεγαλύτερο από του iPhone 7 και αρκετά μικρότερο από του iPhone 7 Plus.

 

Διάφορες φήμες κάνουν λόγο για την προσθήκη της λειτουργίας ασύρματης φόρτισης, καθώς και για ενίσχυση της αδιαβροχοποίησης της συσκευής (που ίσως φτάσει στα επίπεδα του Apple Watch 2). Επιπροσθέτως, αναμένουμε μία ανασχεδιασμένη κάμερα, η οποία θα φέρει ενσωματωμένες λειτουργίες Επαυξημένης Πραγματικότητας (Augmented Reality - AR).

 

Τέλος, κατά πάσα πιθανότητα, η Apple θα καταφέρει να ενσωματώσει στην οθόνη, τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, Touch ID.

 

Τα λέμε στο Tecky.eu