Θέλω να δω αγγελίες πώλησης

Θέλω να δω αγγελίες:
Apple
Android

Blog

Το νέο iPad Pro κλέβει τις εντυπώσεις!

 

 

Η ανακοίνωση του iPad Pro δεν προξένησε τη συνήθη φρενίτιδα που συναντάμε σε αντίστοιχα λανσαρίσματα προϊόντων της εταιρίας. Μην εκπλαγείτε όμως, αν δείτε με την πάροδο του χρόνου το ενδιαφέρον των χρηστών για τη νέα συσκευή να αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο.

 

Σε πρώτο χρόνο, κυρίως επειδή ξέραμε τι θα δούμε, πριν το δούμε, η αποδοχή του νέου iPad Pro στις 9,7 ίντσες ήταν - τουλάχιστον - χλιαρή. Κάποιοι μάλιστα μίλησαν μέχρι και για το …τέλος των tablets! Σιγά σιγά όμως, άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους κείμενα / παρουσιάσεις έγκυρων προσωπικοτήτων του χώρου, με πολύ θετικές αναφορές, ως προς την εμπειρία τους κατά τη χρήση της συσκευής.

 

 

Ο Andrew Cunningham από το Ars Technica, αναφέρει μεταξύ άλλων:

 

“Σε αυτή την κατηγορία τιμής, το iPad Pro 9,7 ιντσών ανταγωνίζεται ευθέως τη μέση κατηγορία των Windows PC’s. Για πολλούς - κυρίως “πολυάσχολους” - χρήστες, η απλότητα του iOS, σε συνδυασμό με τη δύναμη που προσφέρει το hardware, θα αποτελέσουν τον βέλτιστο συνδυασμό για την επόμενη αγορά τους. Συμπληρωματικά, ήρθε η ώρα να αναβαθμίσουν τις συσκευές τους οι κάτοχοι παλαιότερων μοντέλων iPad.” 

 

 

Ο Lance Ulanoff από το Mashable ανέφερε τα εξής:

 

“Το καλύτερο iPad που μπορείτε να αγοράσετε αυτή τη στιγμή, είναι το νέο iPad Pro. Ο συνδυασμός της δύναμης του hardware με το ελάχιστο δυνατό βάρος, είναι εκπληκτικός. Ακόμα και με τη μισή διαθέσιμη μνήμη, τα σκορ της συσκευής στα benchmarks είναι εντυπωσιακά. Ναι, η Apple εμμέσως αύξησε την τιμή του iPad, αλλά πραγματικά, αξίζει”

 

 

David Phelan (The Independent):

 

“Τελικά το iPad Pro είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στο να αντικαταστήσει ένα laptop, με μία λύση που περιλαμβάνει και οθόνη αφής, σε αντίθεση με τη σειρά MacBook της Apple. Είναι δύσκολο να πιστέψουμε πως η εταιρία δεν έχει στα σκαριά ένα νέο laptop με οθόνη αφής. Αλλά οι κυριότεροι λόγοι που το νέο iPad Pro είναι το καλύτερο iPad έως τώρα, είναι ο συνδυασμός εκπληκτικής οθόνης, εντυπωσιακού ήχου και τεράστιας επεξεργαστικής δύναμης, σε ένα σούπερ φορητό προϊόν.” 

 

 

 

 

 

 

 

O Rene Ritchie από το iMore, αναφέρει:

 

“Αυτό μπορεί να είναι το καθημερινό σας iPad, καλύτερο από ποτέ, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να παίξει και τον ρόλο μίας εξαιρετικά φορητής και ταυτόχρονα δυνατής λύσης. Ναι μεν η οθόνη είναι μικρότερη από ένα τυπικό laptop και το πληκτρολόγιο δεν είναι ενσωματωμένο (και μέσα στην τιμή), αλλά κερδίζετε σε φορητότητα, ενώ ταυτόχρονα αποκτάτε μία εξαιρετική κάμερα. Εκτιμώ πως θα είναι ιδιαίτερα θελκτικό προϊόν για τους κατόχους παλαιών Windows PC’s.”

 

 

 

Προσωπικά, δεν έχω ακόμα δοκιμάσει το νέο iPad Pro. Θεωρώ όμως πως ήταν μία κίνηση ματ από την Apple. Ξεχνώντας τον χαρακτηρισμό “Pro”, πλέον, η Apple στην κατηγορία “full screen tablets” έχει με διαφορά, την καλύτερη πρόταση της αγοράς. Εκτιμώ πως λίγοι χρήστες θα αγοράσουν το πληκτρολόγιο και την γραφίδα. Η συσκευή όμως και χωρίς την προσθήκη περιφερειακών, αποτελεί από μόνη της την πιο ολοκληρωμένη λύση στο χώρο των tablets.

 

Ναι, δεν μπορεί να διαβάσει απ’ ευθείας αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε ένα USB drive. Επιπροσθέτως, δεν μπορεί να “τρέξει” εφαρμογές του OS X, όπως αντίστοιχα (εφαρμογές για Windows) μπορεί να κάνει η τελευταία έκδοση του Surface της Microsoft.

 

Ποιο είναι όμως το target group;

 

Μήπως το τεράστιο κοινό που αδιαφορεί για αυτά που προανέφερα; Το κοινό τελικά θέλει ένα πολύ καλό προϊόν, που να αξίζει τα χρήματά του και να μπορεί άνετα και χωρίς κολλήματα να καλύψει τις ανάγκες του. Με πληθώρα διαθέσιμων δυνατών εφαρμογών, σε ένα οικοσύστημα που αξίζει, αλλά και γνωρίζει. 

 

Όπως όλα δείχνουν, αυτή η συσκευή για την πλειοψηφία των χρηστών, είναι το νέο iPad Pro. 

 

 

Όπως πάντα πριν αγοράσεις το νέο iPad Pro, μπορείς να πουλήσεις το παλιό σου εδώ στο iWant2.gr 

 

 

 

by Kostthem