Θέλω να δω αγγελίες πώλησης

Θέλω να δω αγγελίες:
Apple
Android

Blog

Apple Watch 2: 40% λεπτότερο!

 

 

Κάθε χρονιά, φήμες κατακλύζουν το διαδίκτυο σχετικά με τις λεπτομέρειες του επόμενου iPhone. Φέτος όμως, προστίθεται μία ακόμα συσκευή σε αυτές και δεν είναι άλλη, από το Apple Watch 2.

 

Αρκετός κόσμος - δεν σας κρύβω, και εγώ προσωπικά - δεν προέβη στην αγορά της πρώτης γενιάς smartwatch της εταιρίας, καθώς αναμένει η επόμενη γενιά να είναι βελτιωμένη σε όλους τους τομείς. Συνυπολογίστε και το μεγάλο χρονικό διάστημα που πέρασε για να κυκλοφορήσει και επίσημα στη χώρα μας, ίσως (τελικά) λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία του επόμενου μοντέλου και μάλλον καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως αρκετοί καταναλωτές είναι σε κατάσταση αναμονής.

 

 

 

 

 

Ο αναλυτής της Wall Street, Brian White, έδωσε στη δημοσιότητα μέρος των πληροφοριών που διαθέτει σχετικά με τη δεύτερη γενιά του έξυπνου ρολογιού της Apple:

 

  Η συσκευή αναμένεται να είναι 20-40% λεπτότερη

  Η κυκλοφορία της θα πραγματοποιηθεί εντός 2-3 μηνών, με πιθανότερη ημερομηνία τον Ιούνιο, στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών (WWDC), το οποίο πιθανότατα θα διεξαχθεί στις 13-17 Ιουνίου.

 

Χαρακτηριστικά, είπε:

 

“ Πλέον δεν πιστεύουμε πως το Apple Watch 2 θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, παράλληλα με το iPhone 7, αλλά εντός δύο - τριών μηνών, με πιθανότερη ημερομηνία τα μέσα του Ιουνίου”

 

Έως τώρα, όλες οι φήμες έκαναν αναφορά για πιθανό λανσάρισμα της συσκευής τον Σεπτέμβριο. Επίσης, οι ίδιες φήμες έκαναν λόγο για προσθήκη FaceTime κάμερας στη νέα συσκευή, κάτι που ελπίζουμε να γίνει πραγματικότητα. Ο Brian White είναι ένας από τους πιο “παλιούς” Apple Analysts, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες της εγκυρότητας της είδησης και των πληροφοριών του.

 

 

 

 

 

Προσωπικά, πιστεύω πως σε κάθε περίπτωση οι υποψήφιοι αγοραστές θα πρέπει να περιμένουν. Ακόμα και αν η συσκευή κυκλοφορήσει τελικά τον Σεπτέμβριο, αναμένω να είναι πολύ καλύτερη από τον προκάτοχό της. Πάντα, οι πρώτες εκδόσεις μιας συσκευής της Apple δεν αποτελούν και το καλύτερο παράδειγμα για τις δυνατότητες της εταιρίας.  Όμως, με τη δεύτερη έκδοση διορθώνονται πολλά από τα προβλήματα της πρώτης και προστίθενται σε αυτή νέες χρήσιμες δυνατότητες.

 

Αρκετοί ανησυχούν για την καθυστέρηση που υπήρξε στην Ελλάδα ως προς την κυκλοφορία της συσκευής. Η εμπειρία μας όμως με αντίστοιχες, παλαιότερες περιπτώσεις, μας δείχνει πως άπαξ και κυκλοφορήσει ένα προϊόν της Apple στη χώρα μας, οι επόμενες γενιές του δεν παρουσιάζουν αντίστοιχη καθυστέρηση, αλλά μόνο λίγων εβδομάδων ή ενός - δύο μηνών.

 

Το “beta testing” του Apple Watch από τους έως τώρα αγοραστές του μάλλον τελείωσε και αναμένουμε μία καλύτερη - σε όλα τα σημεία - συσκευή, με βάση την εμπειρία αλλά και τις παρατηρήσεις των χρηστών.

 

Αν η Apple όντως κατάφερε να φτιάξει μία πιο λεπτή συσκευή και ταυτόχρονα προσθέσει κάμερα για FaceTime video κλήσεις, η αναμονή μας θα έχει επιβραβευθεί. Το μόνο αρνητικό είναι πως έως τώρα καμία φήμη δεν έχει κάνει αναφορά για αύξηση της διάρκειας της μπαταρίας της συσκευής, κάτι που προσωπικά θα έθετα ως πρώτη προτεραιότητα.

 

 

p.s. Όπως πάντα πριν αποκτήσεις το Apple Watch 2, μπορείς να πουλήσεις το παλιό σου στο iWant2.gr (+ Αγγελία Πώλησης μεταχειρισμένου Apple Watch). 

 

 

by Kostthem