Θέλω να δω αγγελίες πώλησης

Θέλω να δω αγγελίες:
Apple
Android

Blog

HTC 10 : H νέα Android Ναυαρχίδα !

 

 

 

Ανακοινώθηκε επίσημα από την HTC η νέα συσκευή ΗTC 10, η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρείας θα είναι η πρώτη συσκευή παγκοσμίως με λειτουργικό σύστημα Android, η οποία θα υποστηρίζει το AirPlay της Apple.

 

Πιο συγκεκριμένα, θα έχει τη δυνατότητα να αναπαραγάγει ήχο ασύρματα, μέσα από συσκευές και ηχεία τα οποία υποστηρίζουν το streaming μέσω AirPlay. Αυτό φυσικά καθιστά τη συσκευή αυτομάτως συμβατή και με το Apple TV.

 

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του τομέα marketing της εταιρείας, Darren Sng, η κίνηση αυτή της εταιρείας είναι σκόπιμη και αποσκοπεί στο να καταφέρουν οι συσκευές να είναι όσο το δυνατόν πιο πλούσιες σε χαρακτηριστικά, εννοώντας - εμμέσως πλην σαφώς - ακόμα και υπηρεσίες άλλων εταιρειών και λειτουργικών συστημάτων, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως η HTC είναι πρόθυμη να ενσωματώσει και το Apple Pay αν η κατασκευάστρια εταιρεία το επιτρέψει.

 

Σαφώς αρκετοί από εσάς θα αναρωτηθείτε γιατί γίνεται τόσος θόρυβος για ένα χαρακτηριστικό το οποίο ήδη υπάρχει μέσω διαφόρων εφαρμογών που υποστηρίζουν οι Android συσκευές. Η απάντηση είναι για το γεγονός ότι ένα λογισμικό το οποίο υποστηρίζεται, κατά γενικό κανόνα, από τη μητέρα εταιρεία και είναι φυσικά νόμιμο, είναι καλύτερο από μία εφαρμογή γενικής χρήσης που κυκλοφορεί στο store.

 

 

 

 

Αυτό ωστόσο που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι η επιλογή αυτής της κίνησης από την HTC είναι σαφώς σοφή, υπό την έννοια ότι αφενός πρωτοπορεί στο χώρο του Android οικοσυστήματος, αλλά παράλληλα διευρύνει τους λειτουργικούς και εμπορικούς ορίζοντές της.

 

Η αλήθεια είναι ότι εγώ προσωπικά γνωρίζω αρκετό κόσμο ο οποίος είναι λάτρης των Android συσκευών, αλλά παράλληλα και του Apple TV. Όπως λοιπόν μπορείτε να αντιληφθείτε, το νέο αυτό χαρακτηριστικό του HTC 10 θα αποτελέσει πόλο έλξης για αυτή την μερίδα των ανθρώπων. Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς δεν θα αποτελέσει και την απόλυτη λύση για αυτούς που θέλουν να ρίχνουν τα βίντεό τους στο Apple TV, αλλά σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα πρωτοποριακό βήμα.

                                           

Καταλήγοντας λοιπόν, η HTC δικαίως θα το λανσάρει ως την νέα της ναυαρχίδα για το 2016, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα φέρει συνοπτικά, πέρα από αυτό το νέο χαρακτηριστικό, και τα παρακάτω:

 

       Οθόνη 5,2 ιντσών

       Επεξεργαστή Qualcomm Snapdaragon 820

       4 GB μνήμη Ram

       Μπαταρία 3.000 μιλιαμπερόρια

       Θύρα USB Type - C.

 

Από DimiTriant