Θέλω να δω αγγελίες πώλησης

Θέλω να δω αγγελίες:
Apple
Android

Blog

iPhone: η συσκευή με τη μεγαλύτερη επιρροή όλων των εποχών

 

 

 

 

Το περιοδικό Time εξέδωσε τη λίστα με τα gadgets που επηρέασαν τον κόσμο και την τεχνολογία περισσότερο, όχι για φέτος ή το 2015, αλλά “έως σήμερα”. Χαρακτηριστικός είναι και ο τίτλος της λίστας αυτής: “50 most influential gadgets of all time

 

 

Για κανέναν δεν αποτέλεσε έκπληξη πως στην κορυφή της λίστας είναι …το iPhone. Ας δούμε όμως και το αιτιολογικό, σύμφωνα με τους συντάκτες της λίστας.

 

 

“Η Apple ήταν η πρώτη εταιρία που έδωσε την ευκαιρία σε εκατομμύρια ανθρώπους να κρατήσουν στα χέρια τους έναν πραγματικά δυνατό υπολογιστή. Μπορεί τυπικά τα smartphones να προϋπήρχαν, αλλά καμία από αυτές τις συσκευές δεν είχε καταφέρει να “ενώσει” την προσβασιμότητα με την ομορφιά.

 

 

Το iPhone μας έσπρωξε προς μία νέα εποχή, με επίπεδες συσκευές και πλήκτρα που εμφανίζονται στην οθόνη αφής όταν ο χρήστης τα χρειάζεται, αντικαθιστώντας τις άσχημες και μη βολικές συσκευές με τα slide-out πληκτρολόγια και τα “στατικά” κουμπιά.”

 

 

 

Διάβασε επίσης : Αγόρασε ένα μεταχειρισμένο iPhone iPad Mac, με ασφάλεια !

 

 

 

Ο Macintosh, κατετάγη τρίτος στη λίστα, καθώς σύμφωνα με τους συντάκτες “άλλαξε τον τρόπο που οι χρήστες αλληλεπιδρούν με έναν προσωπικό υπολογιστή”.

 

 

Συμπληρωματικά, στη λίστα συναντάμε το iPad στην 25η θέση, αλλά και το iBook, το πρώτο laptop με ενσωματωμένες δυνατότητες ασύρματης δικτύωσης, στην 38η θέση.

 

 

“Η παρουσίαση του προϊόντος ήταν ένα ακόμα show του Steve Jobs. Όταν “φόρτωσε” μία ιστοσελίδα στην οθόνη του iBook στο MacWorld conference του 1999 και περιφερόταν στη σκηνή, οι ιαχές του πλήθους έδιναν και την δική τους “έγκριση": ήταν καιρός για την εποχή του Wi-Fi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Άλλες συσκευές κινητής τηλεφωνίας που περιελήφθησαν στη λίστα είναι τα Motorola Droid, BlackBerry 6210, αλλά και το θρυλικό Nokia 3210!

 

 

Η πλήρης λίστα, περιλαμβάνει συσκευές όπως τα Google Glass, Fitbit, Amazon Kindle, Oculus Rift και Sony Walkman. Το iPod, κατετάγη στην 9η θέση.

 

 

Αν θέλετε, μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις συσκευές που ξεχώρισαν, στην ιστοσελίδα του Time Magazine (http://time.com/4309573/most-influential-gadgets/).

 

 

 

by Kostthem