Θέλω να δω αγγελίες πώλησης

Θέλω να δω αγγελίες:
Apple
Android

Blog

Υποχρεωτική καταγραφή του S/N, κατά την καταχώριση αγγελίας πώλησης στο iwant2.gr

Υποχρεωτική καταγραφή του serial number της μεταχειρισμένης Apple συσκευής σας, κατά την καταχώριση αγγελίας πώλησης στο iwant2.gr.

Προσέχουμε για να έχουμε!




Με σκοπό την καλύτερη προστασία από τυχόν κακόβουλους χρήστες/πωλητές, το πεδίο serial number κατά την καταχώρηση αγγελίας πώλησης, μεταχειρισμένης συσκευής Apple, είναι πλέον υποχρεωτικό.

Σε περίπτωση που το serial number που καταχωρείται δεν αντιστοιχεί σε υπάρχουσα συσκευή, ή είναι λάθος, η αγγελία θα διαγράφεται το συντομότερο δυνατόν.

Επειδή παρατηρήσαμε ότι αντί του serial number, αρκετοί χρήστες βάζουν το πρώτο νούμερο ή κωδικό που θα βρουν μπροστά τους, είτε στην συσκευασία, είτε εντός του menu των συσκευών, σας παραθέτουμε το κάτωθι Link, το οποίο σας καθοδηγεί προκειμένου να βρείτε το s/n της συσκευής σας.

http://support.apple.com/kb/HT1349?viewlocale=el_GR

Σε κάθε περίπτωση το serial number μπορεί να βρεθεί στο menu της κάθε συσκευής. Δεν χρειάζεται να ψάχνεται στην συσκευασία ή στο κουτί της. Για το iPhone, όπως και τα iPad, πηγαίνετε από τα Settings  - General - About  - Serial Number.

Ανοίγοντας μια αγγελία πώλησης θα δείτε μεταξύ άλλων και το παρακάτω κομμάτι:




Κάτω από το serial number υπάρχει link στο site της Apple όπου μπορείτε να συμπληρώσετε τον serial number της συσκευής και να ελέγξετε το κατά πόσον:

1. Η συσκευή είναι υπαρκτή.

2. Το αν αφορά το σωστό μοντέλο

3. Το αν υπάρχει υπόλοιπο εγγύησης - τεχνικής υποστήριξης

4. Το αν υπάρχει πιστοποιημένη – επαληθευμένη, ημερομηνία αγοράς της.




Το link είναι το εξής: https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do


Μιλάμε...