Θέλω να δω αγγελίες πώλησης

Θέλω να δω αγγελίες:
Apple
Android

Blog

Νέο Apple TV. Ναι, είμαι σίγουρος πως θα αγοράσω.

 

 

 

Το Apple TV σου δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσεις ταινίες, να ακούσεις μουσική, να παρακολουθήσεις videos στην οθόνη της τηλεόρασης σου, καθώς και εκπομπές συγκεκριμένων διαδικτυακών καναλιών όπως  CBS sports, NFL Now, Bloomberg TV + κλπ.

 

Ωραία όλα αυτά. Για να είμαι ειλικρινής, σχεδόν, απολύτως αδιάφορα.

 

Στο ψητό:

 

Οι λειτουργίες που έως τώρα με έκαναν να αγαπήσω το Apple TV είναι οι εξής.

 

Photostream: Η Cloud υπηρεσία της Apple, που σου επιτρέπει να δεις σε οποιαδήποτε συσκευή της, τις φωτογραφίες που έχεις τραβήξει. Ναι είναι ωραίο να βλέπεις τις φωτογραφίες σου στην μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης σου.

 

AirPlay: Σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις audio και video stream από οποιαδήποτε Apple συσκευή στην οθόνη της τηλεόρασης σου. Πραγματικά αξίζει ειδικά αν είσαι κάτοχος Mac καθώς και αν είσαι εθισμένος σε iOS παιχνίδια.  

 

Apple Events: Real time παρακολούθηση των παρουσιάσεων την Apple ! Καλά εγώ τουλάχιστον της βλέπω.

 

Πλησιάζει επιτέλους η ώρα για το Νέο Apple TV 2015

 

Αναμένεται να παρουσιαστεί μαζί με τα νέα iPhones στις αρχές Σεπτεμβρίου.

 

Τι περιμένουμε :

 

Αναβαθμισμένο Hardware:  Ευπρόσδεκτο.

 

Multi Τouch (Force Touch) Remote Control: Ίσως το πιο σημαντικό νέο. Δεδομένου ότι θα είναι gesture capable με ενσωματωμένο touchpad (μακάρι) θα απλοποιήσει κατά πολύ τον χειρισμό του Apple TV και ίσως αποτελέσει θέλγητρο για τους gamers. Καλά μην πετάξεις την κονσόλα.. Γιατί δεν… Αλλά οκ.

 

Siri Integration: Θα μιλάς στην τηλεόραση, θα απαντάει. Αυτά είναι… “Siri άλλαξε κανάλι…ξύπναμε όταν ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ” κλπ..

 

Safari Web Browser: Έως τώρα το μπορούσες να serfaρεις via airplay. Ένας dedicated browser θα είναι σίγουρα αλλιώς. Θα μπορείς να ψάξεις κάτι ενώ παρακολουθείς τηλεόραση χωρίς να χρησιμοποιήσεις το iPhone σου. Φυσικά σημαντικό ρόλο θα παίξει η χρηστικότητα του νέου Remote control.

 

Νέα κανάλια..

 

 

Apple streaming service: Φημολογείται ότι θα περιλαμβάνει περίπου 25 κανάλια μεταξύ των οποίων τα ΑBC, CBS και Fox. Συνδρομή ? Ίσως μεταξύ 30 – 40 $ :( και μάλλον μη διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά.

 

Apple TV App store - Apple TV SDK: Θα δώσει μεγάλη ώθηση στους developers για την δημιουργία apps στην μεγάλη πλέον οθόνη.

 

Αγοράζω λοιπόν ?

 

Νομίζω πως ΝΑΙ. Πριν το δούμε όμως….

 

Αυτήν την στιγμή το κόστος του τελευταίου Apple TV (3rd gen) ανέρχεται maximum στα 89 ευρώ.

 

Η νέα γενιά αναμένεται να έχει υψηλότερη τιμή, λόγο κόστους του νέου Multi Touch Remote Control.

Για τo πλήρες Apple TV set…? Θα περιμένουμε ακόμα.. Μυρίζει πως πλησιάζει πάντως…

 

Καλές βουτιές!