Θέλω να δω αγγελίες πώλησης

Θέλω να δω αγγελίες:
Apple
Android

Blog

Samsung … Ακόμα να το πάρεις απόφαση ?

 

 

 

H Samsung δίνει την δυνατότητα δωρεάν δοκιμής των μοντέλων Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge+ και Galaxy Note5 για 30 ημέρες !

 

Φυσικά η δυνατότητα αυτή δίνεται μόνον στους Αμερικάνους κατόχους iPhone. Εφόσον η συσκευή επιστραφεί εντός προθεσμίας τότε ο πελάτης χρεώνεται με 1$, ενώ στην περίπτωση που η συσκευή δεν επιστραφεί η κάρτα του πελάτη χρεώνεται με το πλήρες αντίτιμο της συσκευής.

 

Όσοι αποφασίσουν να δοκιμάσουν, θα έχουν την δυνατότητα να διαλέξουν την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που επιθυμούν. Φυσικά θα τους χορηγηθεί data plan τα χαρακτηριστικά του οποίου δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί.  

 

 

Μετά την ανακοίνωση των τελευταίων στοιχείων πωλήσεων Smart Phones (Αμερικανική αγορά) για το 2 τρίμηνο του 2015 (και σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2014), με βάση τα οποία οι πωλήσεις της Samsung σημείωσαν πτώση της τάξεως του  5,3 % με την Apple να σημειώνει αύξηση της τάξεως του 36%, η  Samsung έχασε μερίδιο αγοράς (-4,3%) και είναι φυσιολογικό να προσπαθεί να προσελκύσει πελάτες της Apple και μάλιστα λίγο πριν την ανακοίνωση του νέου iPhone 6S.

 

 

‘Αποψη:

Ακόμα να τα καταφέρει η Samsung

Μάλιστα αντί να ανεβαίνει, κατεβαίνει.. 

Και όταν τα νούμερα κατεβαίνουν τα πράγματα δυσκολεύουν. Πολύ καλή η απόδοση της HUAWEI !!! 

 

Ίσως:

Αν αποσυνδέσει την πολιτική της από το να προσπαθεί να μιμηθεί ή να πλήξει την Apple και δώσει έμφαση κυρίως στο design και το user experience που οι συσκευές τις προσφέρουν να κάνει κάτι…

 

Ίσως πάντα...

Γιατί σε επίπεδο marketing και branding η Apple ακόμα… Δεν πιάνεται.

 

Καλή επιστροφή!