Θέλω να δω αγγελίες πώλησης

Θέλω να δω αγγελίες:
Apple
Android

Blog

Πλησιάζει η κυκλοφορία του Apple Watch στην Ελλάδα, νέες εκδόσεις για iOS, tvOS & watchOS

 

 

 

Apple Watch

 


Όπως όλα δείχνουν, το Apple Watch είναι ένα μόλις βήμα πριν την επίσημη κυκλοφορία του στη χώρα μας. Μόλις κυκλοφόρησε η πρώτη μεγάλη αναβάθμιση για το watchOS, το λειτουργικό σύστημα που “τρέχει” το έξυπνο ρολόι της Apple.


 

 

Στις σημειώσεις της έκδοσης 2.1 του watchOS, μπορούμε να δούμε, πως μεταξύ άλλων, προστέθηκε η υποστήριξη της Ελληνικής γλώσσας στην υπαγόρευση, αλλά και σαν γλώσσα συστήματος. Κάτι τέτοιο, μας δείχνει ξεκάθαρα πως η κυκλοφορία του Apple Watch επίσημα στη χώρα μας, είναι πλέον χρονικά, πολύ κοντά.


Ασφαλώς και το smartwatch της Apple κυκλοφορεί ανεπίσημα στη χώρα μας, αλλά η επίσημη κυκλοφορία του θα μείωνε τα περιστατικά αισχροκέρδειας που δυστυχώς έχουμε όλοι διαπιστώσει. Επιπροσθέτως, υποθέτουμε πως με την επίσημη κυκλοφορία του θα ενεργοποιηθεί και το επίσημο service, κάτι ιδιαίτερα θετικό.


 

Αναβαθμίσεις

 


 

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε πως η Apple έδωσε στη δημοσιότητα αναβαθμίσεις για όλα τα λειτουργικά της συστήματα:

 

  • tvOS 9.1
  • watchOS 2.1
  • OS X 10.11.2
  • iOS 9.2 


 

Apple TV και Remote App

 


Με την αναβάθμιση του Apple TV στην έκδοση 9.1, το Remote App της Apple λειτουργεί κανονικά και μπορούμε πλέον να το χρησιμοποιήσουμε για τον χειρισμό - και κυρίως την εισαγωγή κειμένου - στο Apple TV 4.



από Kostthem