Θέλω να δω αγγελίες πώλησης

Θέλω να δω αγγελίες:
Apple
Android

Blog

Afterpulse - Ένα φοβερό παιχνίδι για iPhone

 

 

 

Τις γιορτινές μέρες έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε κάποιες στιγμές χαλάρωσης με τις οικογένειές μας. Κάποιες στιγμές βέβαια, η χαλάρωση μπορεί να έχει διαφορετικούς τρόπους “έκφρασης”. 

 

Εμείς, δοκιμάσαμε το Afterpulse, ένα εξαιρετικό παιχνίδι για το iPhone (και όχι μόνο) και μείναμε με τις καλύτερες των εντυπώσεων. Σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Δείτε στη συνέχεια το γιατί.

 

 

Διατίθεται δωρεάν

 

 

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Το παιχνίδι ανήκει στην κατηγορία “free to play”, δηλαδή μπορείτε να το κατεβάσετε και να παίξετε, δωρεάν. Ασφαλώς και υπάρχουν αγορές που μπορείτε να κάνετε μέσα από αυτό, αλλά μπορείτε να το προχωρήσετε και χωρίς αυτές.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Metal & Γραφικά

 

 

Η Apple μας είχε “προειδοποιήσει” αλλά μάλλον είχα θεωρήσει πως υπερέβαλε. Το Afterpulse κάνει χρήση της τεχνολογίας Metal, δηλαδή, ο κώδικας είναι βελτιστοποιημένος για τους επεξεργαστές της Apple και τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

 

Τα γραφικά του, είναι εντελώς ρεαλιστικά και δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα παρόμοιους τίτλους που κυκλοφορούν για τις κονσόλες. Όσοι από εσάς κατέχετε το Apple TV 4, αν κάνετε μία αναζήτηση στο App Store, θα δείτε πως το παιχνίδι είναι διαθέσιμο και για το tvOS. Και θα εκπλαγείτε από την ποιότητά του. Και ναι, υποστηρίζει MFi controllers!

 

Θα πρέπει επίσης να προσθέσουμε πως η δράση εξελίσσεται σε Full HD περιβάλλον στα 60 FPS, κάτι που μας εξασφαλίζει σκηνές κινηματογραφικού επιπέδου.

 

 

 

Η υπόθεση

 

 

 

Εδώ τα πράγματα είναι απλά. Σε κάθε πίστα, θα πρέπει να σκοτώσουμε όσες περισσότερες φορές μπορούμε τους αντιπάλους μας. Όσο πιο πολύ ασχολούμαστε με το παιχνίδι, τόσο πιο καλά είναι και τα “αποτελέσματα”. Μέσα σε μία - δύο πίστες ο έλεγχος του ήρωά μας έχει γίνει παιχνιδάκι. Επίσης, με τον καιρό και με την βελτίωση των επιδόσεών μας μπορούμε να εξοπλίσουμε τον ήρωά μας με περισσότερα και καλύτερα όπλα.

 

 

 

 

 

 

 

Gameplay 

 

 

Το gameplay είναι απλά εξαιρετικό. Ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται προοδευτικά, κάτι που μας βοηθά στην σταδιακή εκμάθηση του παιχνιδιού και των δυνατοτήτων του.

 

Το “story” είναι βέβαια αρκετά απλό και δεν επιτρέπει πολύπλοκα σενάρια, αλλά οι δημιουργοί του παιχνιδιού έχουν φροντίσει να μην βαρεθούμε ποτέ. Όσο ενδιαφέρον έχει η δράση, άλλο τόσο έχει και η προετοιμασία της. Κάθε φορά που το σκορ μας είναι καλό, έχουμε τη δυνατότητα να προμηθευτούμε καλύτερα όπλα αλλά και να δημιουργούμε νέα, από διάφορους συνδυασμούς όπλων. 

 

Συμπληρωματικά, ο ήχος του παιχνιδιού είναι εξαιρετικός. Το soundtrack είναι απόλυτα εναρμονισμένο με την πλοκή και τα ηχητικά εφέ κάνουν άριστα τη δουλειά τους.

 

 

 

 

 

 

 

Χειρισμός

 

 

Και εδώ οι developers έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Και στην έκδοση για το iOS (όπως και για το tvOS), υποστηρίζονται MFi χειριστήρια. 

 

Αν δεν διαθέτετε κάποιο χειριστήριο, με χαρά σας ενημερώνω πως η εκμάθηση του χειρισμού είναι πανεύκολη. Από το εικονικό pad κάτω αριστερά της οθόνης ελέγχουμε την κίνηση του στρατιώτη μας, και από το αντίστοιχο στα δεξιά, τη γωνία θέασης / στόχευσης. Πατώντας απλά επάνω στο δεξί εικονικό pad, πυροβολούμε.

 

 

 

 

 

 

 

 

Συμπέρασμα 

 

 

Απλά, πρόκειται για παιχνιδάρα. Είναι προσεγμένο σε όλα τα επίπεδα και αποτελεί έναν premium τίτλο για το iOS, απολύτως δικαιολογημένα. 

 

Μπορούμε να παίξουμε δωρεάν και σας προτείνουμε να μην μπείτε στη διαδικασία των αγορών εντός της εφαρμογής. Ο χρόνος που θα χρειαστεί για να αποκτήσετε τα διάφορα καλούδια (αντί να τα αγοράσετε), είναι χρήσιμος, για να μπείτε στο πνεύμα του παιχνιδιού και κυρίως του χειρισμού του.  

 

Τα γραφικά και ο ήχος του θα σας αποζημιώσουν, κυρίως αν διαθέτετε το Apple TV 4 ή το iPad Pro. Και στο iPhone πάντως, η εμπειρία είναι καταπληκτική.

 

Για το tvOS θα χρειαστεί να το αναζητήσετε από το App Store, ενώ για το iOS μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

 

 

Καλό gaming!

 

 

Τίτλος: Afterpulse

Δημιουργία, διανομή: Gamevil

Πλατφόρμες: iOS, Android, Apple TV

Είδος: On Line Shooter

Κόστος: Free to play

Μέγεθος: 465 MB (διαφέρει ανά πλατφόρμα)

Υποστήριξη controller: Ναι

 

 

 

από Kostthem