Θέλω να δω αγγελίες πώλησης

Θέλω να δω αγγελίες:
Apple
Android

Blog

Μεταχειρισμένα iPhone iPad Mac : Πούλησε ή αγόρασε στο iWant2.gr

 

 

Αν ψάχνεις λοιπόν... :

 

Μην χάνεις τον χρόνο σου ανατρέχοντας σε Forum και site για τα πάντα, διαβάζοντας αράδες αγγελιών.

 

Είμαστε εδώ για σένα:)

 

 

To iwant2.gr είναι μια δωρεάν, πλατφόρμα αγγελιών μεταχειρισμένων συσκευών Apple, με αυτοματοποιημένο σύστημα ημερήσιων ειδοποιήσεων, που αναλαμβάνει καθημερινά το ταίριασμα αγγελιών πώλησης και ζήτησης.

 

Αφορά ιδιώτες και μόνον ιδιώτες. Η κάθε αγγελία έχει χρόνο ζωής 40 ημερών, προκειμένου η βάση των αγγελιών μας να είναι πάντα up to date.

 

Φυσικά οι χρήστες μας μπορούν να ανανεώσουν δωρεάν τον χρόνο προβολής της αγγελίας τους, για όσα διαστήματα 40 ημερών επιθυμούν.

 

 

 

 

 

 

Οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να καταχωρήσουν αγγελία ζήτησης ή πώλησης συσκευής, ορίζοντας παραμετρικά τα ακριβή της χαρακτηριστικά, (π.χ. μοντέλο, χρώμα, αποθηκευτικός χώρος, ηλικία συσκευής, ύπαρξη απόδειξης, υπόλοιπο εγγύησης,  γεωγραφική  τοποθεσία).

 

Καθημερινά και εφόσον βρεθούν αντίστοιχες με τα κριτήρια της αγγελίας, αγγελίες πώλησης ο χρήστης λαμβάνει ειδοποίηση με τις πιθανές επιλογές του. 

 

Κατά τον τρόπο αυτό όταν ψάχνουμε για μια συσκευή δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ανατρέχουμε στο σύνολο των αγγελιών πώλησης, αλλά με λιγότερο κόπο μπορούμε να περιμένουμε ειδοποίηση για αγγελίες που αφορούν τα ακριβή κριτήρια ζήτησης μας. 

 

 

 

 

 

 

Κατά την καταχώρηση αγγελίας πώλησης ζητούμε από τον χρήστη την καταγραφή του Serial Number / IMEI της συσκευής, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να ανατρέξουν στο επίσημο site της  Apple, όπου μπορεί να επιβεβαιωθεί το υπαρκτό της συσκευής, όπως και το τυχόν υπόλοιπο εγγύησης. 

 

Η επικοινωνία με τους κατόχους των συσκευών γίνεται είτε μέσω τηλέφωνου, είτε μέσω email.

 

Μάλιστα χρησιμοποιώντας την επιλογή επικοινωνίας με email μπορείτε να προβείτε σε άμεση προσφορά, στην τιμή που εσείς επιθυμείτε. 

 

 

 

 

 

 

SOS :  

 

Κατά την καταχώρηση της αγγελία σας, σας δίνεται η δυνατότητα επιλογής συνάντησης σας με πιθανούς αγοραστές - πωλητές σε συνεργαζόμενα καταστήματα επισκευαστών, στα οποία μπορεί να γίνει τεχνικός έλεγχος της συσκευής σας προκειμένου όλες οι πλευρές να είναι ασφαλείς.

 

Μπορείτε τέλος να ενημερώνεστε για τα τελευταία τεχνολογικά νέα της Apple στο #iWant2Blog 

 

 

Καλές αγορές και Πωλήσεις ! 

 

 

iWant2 Admin